Wikipedia:Sletningsforslag/Aslak Gottlieb

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Aslak Gottlieb har stået med {{notabilitet}} siden 2015, så lad os tage diskussionen. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2016, 16:34 (CEST)

  • Slet Forfatter til et essay, tja. Legat på 500.000, men intet om hvorfor og ingen kilde? IP-oprettet, så ingen at spørge. --Madglad (diskussion) 5. jul 2016, 17:50 (CEST)
  • Slet - ingen indlysende notabilitet. Rmir2 (diskussion) 5. jul 2016, 20:21 (CEST)
  •  Kommentar Ping: Artiklen er IP-oprettet 10. apr 2015, Cgt har påsat notabilitet 10. apr 2015. --Madglad (diskussion) 6. jul 2016, 12:18 (CEST)
  • Slet - Han er medforfatter på to fagbøger, der anvendes i undervisningsøjemed, og har arbejdet på et projekt "Avisen i Undervisningen", der er målrettet elever i folkeskolen. Prisen tæller op, men der er tilsyneladende ikke andet, og jeg kan ikke se, at han herudover er blevet omtalt eller citeret. På den baggrund mener jeg ikke, at det er nok. --Pugilist (diskussion) 6. jul 2016, 12:27 (CEST)
  •  Kommentar - Oplysninger om, hvem der har oprettet og indsat {{notabilitet}} fremgår af artikelhistorikken. Jeg formoder (?) at personer, der deltager i diskussionerne som et minimum sætter sig ind i artikelhistorikken, hvorfor oplysningerne i slettediskussionen forekommer overflødige. Jeg synes det er mere relevant at skrive på opretterens diskussionsside, hvilket jeg mener er god skik, når en artikel indstilles til sletning. Men hvis der er stemning for at "ping'e" de involverede ifb selve sletteforslaget, så kan vi da gøre det, men burde vi så ikke afstemme den praksis ? --Pugilist (diskussion) 6. jul 2016, 12:27 (CEST)
  •  Kommentar Jeg skriver lidt om det på Wikipedia-diskussion:Sletningsforslag om lidt. --Madglad (diskussion) 6. jul 2016, 12:29 (CEST)
  • Slet - Eftersom hans øvrige virke ikke virker til at gøre ham specielt notabel, må afgørelsen væsentligst bero på betydningen af, at han har modtaget Fyens Stiftstidendes Fellowship; er det en særlig udmærkelse, eller er det bare en slags arbejdslegat? Umiddelbart tyder det på det sidste, og dermed er jeg enig med de andre, der taler for sletning; der er jo heller ikke artikler om alle modtagere af diverse andre forskningsstipendier. --SorenRK (diskussion) 7. jul 2016, 01:27 (CEST)
  • Slet - Det bliver et nej herfra. Jeg kan ikke se, hvad der skulle gøre ham interessant nok til en artikel. Toxophilus (diskussion) 7. jul 2016, 10:13 (CEST)
  • Slet - Jeg synes også, at meriterne er for få. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jul 2016, 18:15 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning.--Pugilist (diskussion) 14. jul 2016, 13:25 (CEST)