Wikipedia:Sletningsforslag/Betjent E2442

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Betjent E2442 er en artikel om en video, om Lars Kragh Andersen optog, da han blev irettesat af en politibetjent.

Jeg skal ikke forholde mig til validiteten af betjentens udsagn, men jeg mener ikke at der er grundlag for en artikel og at det allerhøjst burde være et afsnit i Lars Kragh Andersen, hvis ellers sagen bliver til noget i det hele taget.

Relevante kommentarer på diskussion:Betjent E2442.

  • Slet - Jeg har tonet den lidt ned, men generelt mener jeg ikke at der er kød nok til en relevant, neutral artikel. Mvh KnudW (diskussion) 4. jul 2021, 08:13 (CEST)
  • Slet - Betjenten kan ikke siges på nogen måde at være notabel, og sagen kan heller ikke bære en selvstændig artikel. Artiklen virker mere som et eksempel på, hvad Wikipedia ikke er. Bortset fra berlingske-artiklen, der kun nævner sagen perifert, ser kilderne ud til at være partskilder og lever ikke op til wp's kildekrav. Økonom (diskussion) 4. jul 2021, 09:01 (CEST)
  • Hurtigslet - Parallelt med “tandbørste”-artiklen. Ingen grund til at spilde mere tid på det. Det er fint med aktivisme, men der er andre platforme til den slags. -Pugilist (diskussion) 4. jul 2021, 10:34 (CEST)

@ Slet - det er for snævert emne at skriv om denne lille episode. --Steen Th (diskussion) 4. jul 2021, 11:59 (CEST)

Udover linket til Berlingske-artiklen forstår jeg tildels kretikken.

Dog vil jeg sige at linket til videoen til selve videoen blot viser hændelsen som den udfoldede sig og er derfor ikke en partskilede.

Når det kommer til de øvrige kilder forholder artiklen sig ikke til, hvilke holdninger, der bliver gjort udtrykt for i videoen, men udelukke indholdet at brevene, som bliver sendt.

Derudover passer det ikke at "Betjent E2442 er en artikel om en video, om Lars Kragh Andersen optog, da han blev irettesat af en politibetjent".

Artiklen handler ikke om selve videoen, men fokuserer derimod i langt højere grad på det efterfølgende hændelsesforløb og relatere sig til en større emne i samfundet om politiets rolle.

Artiklens relevans og brede bekræftes af at se de høje antal visningen på ikke blot selve videoen, men de efterfølgende videoer vedrørende sagen.

På trods af dette har jeg valg at komme jer imøde ved, når jeg kommer hjem fra kirke, at slette artiklen og i modeficeret form gøre den til et afsnit på Lars Kragh Andersens Wikipedia-side. Dog forbeholder jeg mig retten til på et senere tidspunkt at genoprette den som selvstændig artikel, afhængig af sagens fremtidige udvikling.

Hav en god dag :) (Skrev LatteDK (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  • Slet - Åbenlyst forsøg på at bruge en bagatel til at give en fjendtligt fremstilling af politiet med. Ikke værd at gemme på. --Dannebrog Spy (diskussion) 4. jul 2021, 14:40 (CEST)

Jeg ønsker ikke at give en fjendtlig fremstilling af politiet. Det er betjenten, der selv gør det ved sine handlinger. Retsspørgsmålet forholder jeg mig dog overhovedet ikke til i artiklen fordi den skal være objektiv.

Det er ligesom artiklen om O. J. Simpson er et forsøg på at udstille ham dårligt blot fordi den omtaler hans forbrydelser.

Konklusion:
Opretter ønsker artiklen slettet, og med de øvrige tilkendegivelser ingen rimelig tvivl om, at artiklen faldt uden for rammerne. Slettet. Pugilist (diskussion) 4. jul 2021, 18:22 (CEST)

Det er jeg glad for. God dag til dig Pugilist :)