Wikipedia:Sletningsforslag/Campaya

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:KnudW har betvivlet notbiliteten af virksomheden Campaya. Vi tager den formelt.

  • Slet Lille virksomhed, der ifølge sit seneste regnskab havde 15 ansatte og en beskeden omsætning og et lille overskud på et par hundrede tusinde og en beskeden balance på mindre end en million. Egenkapitalen er negativ, og revisor har supplerende bemærkninger om evnen til fortsat drift. Der er desværre ikke meget, som virksomheden skiller sig ud med i forhold til så mange andre virksomheder. Selve virksomhedens aktiviteter ses ikke i øvrigt at have givet sig et varigt indtryk. Rejsebranchen er meget afhængig af søgeresultater i google, og der er derfor en del SEO forbundet med den aktivitet, og rejsevirksomhederne er meget aktive i at oprette artikler om sig selv.--Pugilist (diskussion) 14. feb 2019, 11:26 (CET)
  •  Formalia - Siden er oprettet af GBH2000.
  • Slet - Jeg har ikke kunne finde nogle tegn på at virksomheden endnu er opnået tilstrækkelig omtale. Artiklen virker mest som reklame. --Kjeldjoh (diskussion) 14. feb 2019, 12:20 (CET)
  • Hurtigslet Opfylder ikke kriterierne og demonstrerer behovet for et artikelforslag-navnerum, så der ikke skal bruges ressourcer på disse reklamer. Administratorerne bør hurtigslette artikler som denne indtil da. --Madglad (diskussion) 14. feb 2019, 14:32 (CET)
  • Hej alle, jeg har oprettet artiklen her og er blevet foreslået at kommentere sletningsforslaget. Jeg er blevet præsenteret for virksomheden Campaya på VIA i Horsens. Virksomheden var case i en opgave, og jeg syntes, det var en væsentlig og tankevækkende virksomhed, som arbejder cross borders, fremmer integration i sit fokus på at uddanne studerende fra andre lande i praktikforløb og samtidig på årlig basis oplever vækst. Virksomheden har ifølge Proff her fordoblet sin omsætning fra 2015 til 2017. Det er ikke vanvittig store tal, men det er heller ikke ingenting (måske det er i Wikipedia-målestok, men det var jeg i det tilfælde ikke klar over), og når virksomheden samtidig er interessant grundet den digitale forretningsmodel med mange forskellige partnere, tænkte jeg, at det var en "anerkendelsesværdig" virksomhed at drage frem til inspiration. Også i et nationalt perspektiv, som Wikipedia-kriterier jo foreskriver. Danmark er jo netop et land, hvor der fra centraladministrationen bliver sat fokus på, at vi skal blive stærkere digitalt, så vi som land fortsat kan udvikle os og fortsat klare os godt i et internationalt perspektiv. Der er også stort fokus på at understøtte iværksætteri, da vi er et land, der skal leve af vores idéer og hjerner, og her syntes jeg, at Campya var et godt eksempel og fin at drage frem. Jeg har også set andre Wikipedia-sider, der kan siges at have den samme relevans eller mindre, end hvad jeg tænker, Campaya her har. Med det sagt er jeg absolut ingen Wikipedia-ekspert. Jeg troede, at det beskrevne var belæg nok til, at virksomheden var relevant at nævne, men I er jo langt mere erfarne, så det ved I selvfølgelig bedst. Beklager, hvis jeg har oprettet en side, der betragtes som "spam" og reklame. I det tilfælde sletter I den selvfølgelig bare. Vh Rikke (Skrev GBH2000 (diskussion • bidrag) 14. feb 2019, 21:30. Husk at signere dine indlæg.)
Tak for din særdeles velskrevne kommentar. Generelt er der en vis skepsis overfor bidrag, der kommer fra brugere, der kun har bidraget med oprettelsen af en enkelt reklamerende artikel og så måske et par bidrag i artikler med indsættelse af links til den nye artikel. Når virksomheden så tillige har ansat en fuldtidsmedarbejder til SEO-optimering, og når ejerne af virksomheden i anden sammenhæng ikke er blege for på Trustpilot at skrive rosende omtale af virksomheden, så blinker lamperne. En lang række andre forhold peger også i retning af reklame/SEO, men af hensyn til de andre SEO-optimerere, holder jeg disse for mig selv.
Du skal selvsagt være velkommen til at mene, at det er en væsentlig og tankevækkende virksomhed, men der er ikke rigtig noget, der peger i den retning.
Der er masser af andre artikler, der mangler at blive skrevet, så jeg håber, at du vil kaste dig over disse. Du kan se et overblik på Wikipedia:Efterspurgte_artikler. --Pugilist (diskussion) 15. feb 2019, 16:15 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning, bortset fra artiklens opretter. Slettet. --Pugilist (diskussion) 24. feb 2019, 20:48 (CET)