Wikipedia:Sletningsforslag/Casper Mouritsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen Casper Mouritsen er påsat skabelonen "notabiliteten", derfor dette sletningsforslag. (Skrev Villy Fink Isaksen (diskussion • bidrag) 20. feb 2015, 08:30. Husk at signere dine indlæg.)

  •  Kommentar - Jeg var meget i tvivl om notabiliteten, men at en så ung person indvælges i et byråd, giver vel en vis grad af notabilitet. Der ud over finder jeg at historien om partimedlemskab også giver en vis grad af notabilitet. På trods af at jeg ikke ved noget som helst om den offentlige debat i Silkeborg Kommune, mener jeg ikke det det er indlysende, at Casper Mouritsen ikke er notabel. mvh Per (PerV) (diskussion) 20. feb 2015, 08:44 (CET)
  •  Kommentar - som byrådsmedlem er han vel på grænsen. Åbenbart en farverig person, som jævnligt skaber overskrifter og artikler i den lokale presse (det viste min Google-søgning i hvert fald). Med hensyn til notabilitet vurderer jeg ham som værende omtrent på linje med Morten Ryom (se sletningsforslaget oven for). Hvis Ryom dømmes notabel må Casper Mouritsen også være det (og omvendt). Rmir2 (diskussion) 20. feb 2015, 09:15 (CET)
  •  Kommentar - Vi har hidtil haft en fast praksis på, at byrådsmedlemmer ikke i sig selv er notable. Rmir2's (helt valide) argument om, at hvis Morten Ryom er notabel, så må Cassper Mouritsen også være det, illustrerer, at et "behold" for Ryom vil bryde med hidtidig praksis. --Pugilist (diskussion) 20. feb 2015, 12:45 (CET)
  • Slet -- Det drejer sig om et byrådsmedlem, som har sin egen lille virksomhed der laver skilte. Det ser man overalt --Savfisk (diskussion) 9. mar 2015, 18:20 (CET)
Konklusion:
Artiklen slettes. Byrådsmedlemmer er efter fast praksis kun notable, hvis der er noget særligt, der gør dem notable. I den citerede slettediskussion om Morten Ryom er der gjort betydeligt mere ud af at argumentere for notabilitet end i denne artikel. Selvom der ikke er overvældende mange klare "slet" kommentarer, så er der heller ikke klare argumenter for at beholde netop denne artikel. --MGA73 (diskussion) 16. mar 2015, 19:11 (CET)