Wikipedia:Sletningsforslag/Christian Bonde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Notabiliteten af Christian Bonde er blevet betvivlet. Ifølge artiklen er han radiovært på et program og så har han en kæreste. Er det nok? Man kunne jo mene, at hvis ikke der er andet, så er det - måske - radioprogrammet, der er relevant, og ikke værten. —Pugilist (diskussion) 23. nov 2019, 15:32 (CET)

  •  Formalia Oprettet af bruger:Andrea50dk.
  • Slet - Jeg synes ikke det virker som om han har bedrevet nok. Der er masser af hits på google, når man søger på hans navn, men det er mest til sociale medier og omtale af radioprogrammet. Toxophilus (diskussion) 23. nov 2019, 16:45 (CET)
  • Slet - Ikke nok. At være radiovært er ikke tilstrækkeligt til at være notabel. Programmet udgør ikke noget unikt. PHE77 (diskussion) 24. nov 2019, 21:29 (CET)
  • Slet - Der er et utal af radioværter. Ikke nok til notabilitet. Rmir2 (diskussion) 25. nov 2019, 08:53 (CET)
Konklusion:
Der er enighed om sletning.--Kjeldjoh (diskussion) 5. dec 2019, 15:54 (CET)