Wikipedia:Sletningsforslag/Christian Rohde (Nielsen)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Christian Rohde (Nielsen) er en dansk sanger, producer og radiovært, der har arbejdet på RadioJazz. Bruger:Ziam667 har oprettet artiklen helt uden kilder. Udover et opslag på DR, synes jeg ikke der er så meget at finde om ham. Ifølge aritklen skulle han også have udgivet to albums på dansk, men jeg kan ikke finde ham på hverken discogs eller gaffa. Toxophilus (diskussion) 25. apr 2020, 10:03 (CEST)

  • Slet - hvis nogen kan komme med gode argumenter, kilder og gider wikificerer artiklen, så kan jeg godt overtales til at beholde, men i den nuværende stand mener jeg ikke den er værd at beholde. Toxophilus (diskussion) 25. apr 2020, 10:03 (CEST)
  • Slet: Umuligt at afgøre encyklopædisk relevans på det foreliggende grundlag. Ingen kilder. Oprettet af en til lejligheden oprettet bruger. --Madglad (diskussion) 25. apr 2020, 10:23 (CEST)
  • Slet - Jf. bluesnews.dk kom han sidste år med sit 3. album. Men jeg ser ikke at kan endnu har opnået tilstrækkelig opmærksomhed.--Kjeldjoh (diskussion) 5. maj 2020, 10:18 (CEST)[svar]
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 24. maj 2020, 12:48 (CEST)[svar]