Wikipedia:Sletningsforslag/Cougarjagt - Ung mand søger moden kvinde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Cougarjagt - Ung mand søger moden kvinde er en serie i tre afsnit på 25-29 minutter. Der har givetvis ikke været særligt mange produktioner over dette tema. Men har disse tre afsnit så virkelig haft så stort aftryk på verden, at de er encyklopædisk relevante? Det tvivler jeg på. --|EPO| COM: 28. feb 2021, 16:56 (CET)

  •  Kommentar Omtalen på Infomedia kan deles op i deciderede anmeldelser kun fokuseret på dette program, hvilket der ikke er så mange af, nævnelse af programmet som led i en bredere kritik af DR's "reality-drejning", hvilket der er en håndfuld af, meta-diskurs hvor man diskuterer kritikken af programmet, og så en række artikler om deltagerne i programmet. Søgestrengen var Cougarjagt hvilket jeg tænkte måtte fange stort set al omtale. Jeg nævner bevidst ikke antallet af hits da jeg mener en anvendelse af numeriske kriterier til enten at be- eller afkræfte inklusion er problematisk. Hvis man tager inspiration fra første linje af en:WP:GNG, hvilket jeg godt mener man kan, da vores inklusionsnorm er stort set indholdsløs, kan der være problemer ift. om der er nok uafhængige kilder til at beskrive emnet. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 28. feb 2021, 17:19 (CET)
  • Slet - Jeg er lidt i tvivl, for her er der faktisk noget ekstern omtale - kritik, men stadigvæk. Seriens omfang og den trods alt begrænsede mængde omtale mener jeg ikke, at det ernok endnu. Hvis der bliver produceret nogle flere sæsoner, så vil den nok vær relevant, for så vil konceptet være mere langtidsholdbart. Toxophilus (diskussion) 1. mar 2021, 10:39 (CET)
  • Slet har ikke sat markante spor i den offentlige debat. --Madglad (diskussion) 1. mar 2021, 11:47 (CET)
  • Emnet i sig selv, har givet en del omtale (som det også nævnes ovenfor). Generelt har emner der dybest set drejer sig om sex, stor interesse. I følge DRs analyse af medieudvikling fra januar 2021, er sex det tredje mest interessante emne for danske mænd at se på i tv. Der var artikler i mange magasiner (Femina, Ude&Hjemme etc.) om emnet, der var omtale i andre TV programmer om (Natholdet f.eks.), og ikke mindst var dette program det 17. mest sete program på DR i 2020. Det må da være inden for notabilitet? Jeg synes selv de fleste emner inden for den fakta-reality-dokumentar-raportage genre som både DR og TV2 sender flere programmer med, er ganske lidt spændende, men siden de to tv-kanaler bliver med at købe ind, og sende, disse programmer, må det jo tyde på, der er et sundt marked for dem derude. Desværre offentliggør DR ikke deres seertal for streaming, så det er svært at dokumentere i tal. Jeg er i gang med at finde relevante kilder at sætte ind i artiklen for at understøtte notabilitet. Sune Martini (diskussion) 3. mar 2021, 10:28 (CET)
  • Neutral - Jeg er i tvivl om hvor niveauet skal lægges for tv-serier. Sune Martini har oprettet flere artikler, som jeg syntes har lidt karakter af at være reklame for Impact TV, men jeg er ikke helt afklaret med om jeg syntes artiklen skal slettes eller forbedres.--Kjeldjoh (diskussion) 3. mar 2021, 13:08 (CET)
  • Lad mig gentage: jeg er ikke i ledtog med Impact TV på nogen måde. Jeg synes bestemt at artiklerne skal forbedres! Jeg er af den opfattelse, at Tv og Tv-programmer fylder meget i det moderne danske samfund, og dermed er de "produkter", der udgør dennne masse af tidsforbrug, et interessant og notabilt emne. Hvis man ønsker at researche på et givent Tv-program er man hensat til den meget lidt informative tekst, der følger med i følgeteksten til programmet, der ligger på Tv kanalens hjemmeside. Den tekst er jo designet til at "sælge" programmet til en potentiel seer. Med et wiki-opslag er det nu muligt at skaffe sig viden om indholdet på en langt mere neutral og indholdsrig måde. Sune Martini (diskussion) 4. mar 2021, 13:15 (CET)
Konklusion:
Efter tre uger er artiklen ikke blevet suppleret med kilder. Der er bred (fuld?) enighed om at slette. --|EPO| COM: 26. mar 2021, 14:51 (CET)