Wikipedia:Sletningsforslag/Dalumcentret

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hvad gør centeret notabilitet jeg kan ikke se det her? den eneste oplysning vi får er: "Dalumcentret er et mindre indkøbscenter i Odense-forstaden Dalum. Centret blev indviet 1. nov. 1989" Er det denne oplysning der gør det notabel? Centeret har 10 specialbutikker og to dagligvareforretninger. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 5. jan 2014, 16:06 (CET)

 • Symbol delete vote.svg Slet - Hvis et center med 17 butikker ikke notabel er dette heller ikke. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 5. jan 2014, 16:11 (CET)
 • Symbol delete vote.svg Slet - 12 butikker alene er for lidt, tilsyneladende intet andet der skulle gøre centret notabelt. --Patchfinder (diskussion) 5. jan 2014, 20:00 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Såre nyttigt og naturligvis notabelt. Rmir2 (diskussion) 7. jan 2014, 16:41 (CET)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Artiklen er en substub med så lidt indhold, grænsende til det uencyklopædiske. En artikel bliver ikke mere encykloædisk ved at blive plåklistret med en infoboks, som stort set har samme indhold, som den ultrakorte artikeltekst. Mvh Asger (diskussion) 7. jan 2014, 16:46 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Vi har, (og bør fortsat ha') en lidt lavere tærskel for artikler med geografiske informationer og koordinater, men selvfølgelig ville det være gavnligt at udbygge artiklen. - Nico (diskussion) 7. jan 2014, 17:34 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Kan jeg lige for folk til at kikke forbi den seneste kommentar på Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad gør et shopping center notable?. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 8. jan 2014, 17:25 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Efter Rmir2 større udbygning af artiklen, har han fået mig til at ændre mening. Godt arbejde Rmir2. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 11. jan 2014, 00:12 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Efter Rmir2's udbygning af artiklen er det ikke længere et problem, at den er ultrakort. Mvh Asger (henvendelse) 11. jan 2014, 11:25 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Centret synes at udgøre et slags centrum for bydelen Dalum og må formodes at være kendt i det meste af Odense-området. --Hubertus (diskussion) 12. jan 2014, 00:46 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Enig i at vi godt må have en lidt lavere tærskel for geografiske informationer, men vi bør stadig overveje om ikke flere af indkøbscenterartiklerne passer bedre ind i andre artikler. Dalumcentret kunne fx flyttes til Bydelscenter Dalum, som synes at være det centrale handelscenter i Dalum. I artiklen Vestergade (Nørresundby) har jeg indskrevet Nørresundby Butikscenter, da denne er den centrale handelsgade i Nørresundby. Så der er andre måder, det kan gøres på. --Patchfinder (diskussion) 12. jan 2014, 01:15 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Vi er enige om, at der ikke er megen mening i at oprette artikler af stubtypen "X-by butikscenter er et butikscenter i X-by" og så evt. tilføje en skabelon med samme oplysning. Det ser måske pænt ud i artikelstatistikken, men vi vinder ikke noget ved det, tværtimod. Jeg har imidlertid i anden forbindelse (Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad gør et shopping center notable?) oplistet emner, som kunne indgå i artikler om butikscentre og i et par tilfælde givet eksempler herpå (i en sen nattetime, så det kan gøres bedre). Jeg mener, at vi bør holde muligheden åben men først skride til at oprette artikler, når et vist materiale er indsamlet. Jeg har i skrivende stund ikke undersøgt forholdene omkring Nørresundby Butikscenter, men mon ikke også Ålborg Kommune har ladet foretage handelsanalyser, og måske har lokalarkiv eller bymuseum undersøgt handelens udvikling. Min rygradsfornemmelse siger mig, at der også i dette tilfælde gemmer sig materiale nok til en hel artikel, men med de oplysninger, der foreligger netop nu, er din løsning utvivlsomt den eneste fornuftige. Men lad os bare betragte det som en udfordring til os (hvis nogen skulle løbe tør for ideer til nye bidrag). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 12. jan 2014, 10:25 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar @Rmir2 - 65 % af artiklen omhandler nu Dalum Bydelscenter, du har således beskrevet noget andet end Dalumcentret. Artikler bør handle om det de navngives som. --Patchfinder (diskussion) 12. jan 2014, 16:35 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg vil ikke ganske afvise en flytning som den, du har foreslået - ikke mindst under hensyn til, at detailhandelsanalysen behandler det samlede butiksliv i Dalum under et. Dog mener jeg, at der ligger en vigtig pointe i, at Dalumcentret øjensynlig virker som et tyngdepunkt i dette og er med til at understøtte det forretningsliv, som befinder sig uden for centerets formelle afgrænsning. Det kræver lokalindsigt at vurdere dette, og selv om jeg fra tid til anden har passeret centeret, vil jeg ikke påstå at have denne indsigt i tilstrækkelig grad. Situationen kan sammenlignes med fx Slotsarkaderne i Hillerød og Helsingør Bycenter, der begge ligger i tilknytning til bymidternes forretningskvarterer - eller for den sags skyld Hørsholm Midtpunkt, der ligger sammen med Kongevejs-Centret. Måske burde vi diskutere bredere, om det i sådanne tilfælde vil være rimeligt med to selvstændige artikler, eller om der skal ske en integration af det ene emne i det andet (i givet fald: hvilket skal indskrives i hvilket?). Den ret brede interesse for emnet taget i betragtning ser jeg gerne et oplæg til debat fra din side og gerne i tilknytning til debatten under Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad gør et shopping center notable?, så at vi kan holde debatten samlet eet sted. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 12. jan 2014, 17:09 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke konsensus om en sletning. Forslagsstiller stemmer for behold. Ikke grund til at diskutere dette yderligere. Pugilist (diskussion) 13. jan 2014, 09:41 (CET)