Wikipedia:Sletningsforslag/Dandomain

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen blev markeret med notabilitet den 9. december. Er denne virksomhed med 80 medarbejdere notabel? Vh --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 13. dec 2015, 19:20 (CET)

  •  Kommentar - Generelt er markedet for webhosting her i landet ikke stort og selv de mest omtalte spillere, som har været med i mange år, overholder som regel ikke de gængs kriterier. Det kunne måske derfor være en ide at se nærmere på om en udbyder kommer ind under kategorien "Markedsledere inden for de enkelte brancher " og ikke blot fokusere på omsætning og medarbejdere.
Umiddelbart kunne jeg godt tro at Dandomain kommer ind under denne kategori, sammen med 3-4 andre her i landet. Men som altid, så skal artiklerne ikke skrives af dem selv. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 21. dec 2015, 12:04 (CET)
  • Behold - Jeg mener ikke denne artikel bør slettes da DanDomain stadig har tilstrækkeligt notabilitet. Dog skal artiklen helt sikkert rettes mere til end den er lige på nuværende tidspunkt. --Simeondahl (diskussion) 24. dec 2015, 04:33 (CET)
  • Slet - I nuværende form virker det som reklame. --Kontoreg(Henvendelse) 7. mar 2016, 19:14 (CET)
  • Slet Fuldstændigt ligegyldig artikel. Der er ingen som helst grund til at have en i praksis tom artikel. --Madglad (diskussion) 17. mar 2016, 04:27 (CET)
  • Slet Min mavefornemmelse er, at virksomheden ikke er notabel. Ligesom at personer, der blot passer deres arbejde, ikke er notable, er virksomheder, der (i overført betydning) blot passer deres arbejde, det heller ikke. En virksomhed skal skille sig ud fra mængden for at være notabel – hvad gør Dandomain særligt interessant? --Cgt (diskussion) 31. mar 2016, 11:24 (CEST)
Konklusion:
75% af de afgivne stemmer siger slet - og artiklen er i øvrigt skrevet af firmaet selv. Jeg sletter. Hvis de senere bliver større kan de evt. vende tilbage - men så skal artiklen skrives af nogle andre end firmaet selv. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 10. apr 2016, 21:42 (CEST)
Der burde nok mere fokuseres på deres fortid - var de ikke blandt de største i sin tid? --Palnatoke (diskussion) 3. maj 2016, 12:46 (CEST)[svar]
Jeg tror du forveksler dem med et andet firma med et lignende navn, som var pionerer i starten af 90'erne. Det lå i Albertslund. --Madglad (diskussion) 3. maj 2016, 13:19 (CEST)[svar]

Hej Wikipedia:Sletningsforslag/Dandomain. Mvh. Cgt (diskussion), jeg er ikke enig i jeres konklusion. Dandomain er markedsleder inden for salg af domæner. Derudover har Microsoft US indgået et samarbejde med DanDomain, som den eneste i branchen. Flere større udenlandske virksomheder i branchen ser DanDomain som den største konkurrent. Så, i og med at wiki skal dele viden om virksomheder og markeder af relevans, kan jeg ikke se, hvordan DanDomain kan blive sorteret fra.

Nedenstående tekst skal tages op til revision. Dandomain er en it-virksomhed beliggende på Normansvej 1, 8920 Randers. Dandomain er markedsleder inden for salg af domæner i Danmark. Virksomheden blev stiftet i 1999. (Skrev Mads Lemvigh (diskussion • bidrag) 27. maj 2016, 12:33‎. Husk at signere dine indlæg.)

Besvaret på Brugerdiskussion:Mads Lemvigh. --Cgt (diskussion) 27. maj 2016, 13:38 (CEST)[svar]