Wikipedia:Sletningsforslag/Darla Delovely

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Medic har markeret artiklen med {{Notabilitet}}, men har glemt at oprette sletningsforslaget. --Henrik (heb) 11. jan 2011, 16:32 (CET)

  • Neutral - En række film, men ellers mest gætværk. Tæt på slet. --Arne (Amjaabc) 11. jan 2011, 18:41 (CET)
  •  Kommentar - Sletteforslaget er oprettet på baggrund af en meget kort artikel, der ikke forventes at kunne udviddes nævneværdigt. Tillige er der ingen indikation af, at denne skuespiller har gjort andet end at passe sit arbejde. Derfor mener jeg fortsat (jf. Kriterier for biografier) at artiklen ikke er notabel, og bør slettes. --Medic (Lindblad) 14. jan 2011, 20:00 (CET)
  • Behold - Omfattende karrierere! Klokkeklar, veldokumenteret notabilitet! --Fyldepennen 15. jan 2011, 17:58 (CET)
Konklusion:
Der er ikke en majoritet af tilhængere for sletning. Beholdt. --Henrik (heb) 19. jan 2011, 12:28 (CET)

Anden omgang 2013[rediger kildetekst]

Den eneste grund til den blev beholdt var de sædvanlige væselord fyldepenne indsatte i samtlige sletningsforslag medic og heb lavede om emnet, samt en enkelt kommentar fra amjaab hvorfor jeg mener grundlaget for behold er alt for tyndt og diskussionen skal genoptages. Vh. --Trade (diskussion) 3. jun 2013, 09:05 (CEST)

  • Behold som Fyldepennen. Det store flotte og omfattende repertoire har bidraget til vidensområdet og kan i høj grag betragtes som encyklopædisk i relation til Wikipedias standard. --Kontoreg 9. jun 2013, 09:41 (CEST)
Jeg synes, at jeg vejrer troldeblod .... Pugilist (diskussion) 9. jun 2013, 22:18 (CEST)
  •  Kommentar Denne (svenske ?) skuespillerinde har jo en ganske omfattende værkfortegnelse, men der er tilgengæld ikke meget ben på de biografiske oplysninger. Jeg kan have mine tvivl om, hvorvidt hendes rigtige navn i det hele taget er kendt. Der er kun meget få personer i Sverige der hedder Darla eller Sasja, og ingen af disse er bosiddende i Helsingborg. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 10. jun 2013, 10:50 (CEST)
Hm, ja. Der ser ud til at være en navnekulturkløft ned gennem Øresund. I Sverige er Sasja et meget usædvanligt pigefornavn, mens det i Danmark til gengæld er forholdsvis udbredt (adskillige hundrede personer), så måske er denne skuespillerinde i virkeligheden dansk? Ole Ryhl Olsson (diskussion) 10. jun 2013, 11:03 (CEST)
Konklusion:
Fuld(?) enighed om at beholde artiklen. --|EPO| COM: 22. jun 2013, 13:44 (CEST)