Wikipedia:Sletningsforslag/Dellor

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Dellor handler om en person, der åbenbart har svært ved at kontrollere sit temperament, når har færdes online. Sådan er der desværre mange, der har det. Jeg hælder mest til en hurtigslet, men da jeg ingen føling har med den del af cyberlife, er det jo muligt, at personen rent faktisk er notabel på den ene eller den anden måde. --Pugilist (diskussion) 22. maj 2019, 09:56 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet eller hurtigslet. Det fremgår ikke at artiklen hvorfor han skulle have encyklopædisk relevans (se WP:BIO), men måske Bruger:UDoh2Nation som skrev artklen, kan fortælle hvorfor vi skal have en artikel om Dellor. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 22. maj 2019, 10:31 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg kan ikke se at han har opnået tilstrækkelig omtale til at være notabel. På Youtube har "dellor" 285.000 følgere, hvilket er lavt sammenlignet med en:List of most-subscribed YouTube channels. På Instagram har "dellor21" 107.000 følgere, hvilket er lavt sammenlignet med en:List of most-followed Instagram accounts. På Twitter har "@dellorlol" 18.400 følgere, hvilket også er lavet sammenlignet med en:List of most-followed Twitter accounts. Så jeg mener at der skal andet til, hvis han skulle være notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 22. maj 2019, 10:53 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Kjeld argumenterer fint. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. maj 2019, 11:28 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ingen encyklopædisk relevans. Toxophilus (diskussion) 22. maj 2019, 11:30 (CEST)
  • [redigeringskonfliktSymbol delete vote.svg Slet - Nu er jeg ikke inde i spilveredenen, men for mig at se er han totalt ligegyldig i wikisammenhæng. Det skal ikke være nogle tællere der skal afgøre natabiliteten, der skal noget mere faktuelt til. - Nico (diskussion) 22. maj 2019, 11:33 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet Jeg har læst jeres meninger/kommentarer og jeg har besluttet at slette artiklen. Jeg ville gerne oprette artiklen om Dellor fordi jeg personligt godt kan lide at se ham, og jeg tænkte at andre folk også kunne læse om ham hvis de slog hans navn op. Jeg er ret ny her, og jeg takker jer på forhånd. I ved meget mere end mig. Igen tak. --UDoh2Nation (diskussion) 22. maj 2019, 21:03 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Hej UDoh2Nation, jeg har tilbageført din sletning. Sletning af sider er noget vi beslutter i fællesskab, ikke noget du selv kan gøre. Selvom du har startet artiklen, er det ikke "din" artikel. Men da der ser ud til at være enighed om at siden kan slettes, er det formodenlig det der bliver besluttet.--Kjeldjoh (diskussion) 23. maj 2019, 07:20 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Hej Kjeldjoh. Tusinde mange tak for hjælpen. --UDoh2Nation (diskussion) 23. maj 2019, 8:59 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 5. jun 2019, 09:35 (CEST)