Wikipedia:Sletningsforslag/Dines Brøndel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Dines Brøndel er en dansk digter med to udgivelser bag sig. Artiklen er temmelig kort og uden kilder. Bruger:Nævenyttig har oprettet den som eneste bidrag. Toxophilus (diskussion) 3. aug 2020, 06:47 (CEST)

  • Slet - artiklen er for tynd og det er personens meritter også. Toxophilus (diskussion) 3. aug 2020, 06:47 (CEST)
  • Slet. Den ene udgivelse er på selvudgiverforlaget Saxo Publish, den anden på Fyldepennen, som i en anden W.-artikel beskrives som amatørforfatterhjemmeside. --Madglad (diskussion) 3. aug 2020, 11:07 (CEST)
  • Slet - Der er ikke tale om anerkendte forlag, og det er svært at finde tegn på, at forfatteren har gjort indtryk i offentligheden. Økonom (diskussion) 4. aug 2020, 08:56 (CEST)
  • Slet - Det virker til at være for tidligt med en artikel om hende.--Kjeldjoh (diskussion) 6. aug 2020, 09:50 (CEST)

Slet - Kildeløs artikel og udgivelser på selvudgiverforlag. Dines er vel stadig et drengenavn ? -Pugilist (diskussion) 8. aug 2020, 01:45 (CEST)

Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 15. aug 2020, 09:45 (CEST)