Wikipedia:Sletningsforslag/Dorthe Foged

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Toxophilus synes, at artiklen Dorthe Foged er en reklame, uencyklopædisk og unotabel. Så lad os da diskutere det. Godt nytår! :D Biscuit-in-Chief (diskussion) 2. jan 2019, 14:52 (CET)

  • Slet - Hun er bl.a. omtalt i Århus Stiftstidende, men jeg mener ikke der er nok til at være notabel endnu.--Kjeldjoh (diskussion) 2. jan 2019, 16:58 (CET)
  • Slet - Selvpromovering og promovering af organisationen. —Pugilist (diskussion) 2. jan 2019, 21:22 (CET)
  • Slet - Enig. CV-artikel, der kun har til formål at sælge hende og organisationen. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 2. jan 2019, 21:32 (CET)
  • Slet - Jeg påsatte skabelonen, da den var en udpræget reklameartikel sammen med den om Barndrømmen, og de er begge sandsynligvis skrevet af en med forbindelse til projektet. Toxophilus (diskussion) 3. jan 2019, 09:20 (CET)
  • Slet - En artikel, der nærmest er båret af barndrømmen, der i sig selv er sletningstruet i sin nuværende form. --Jørgen (diskussion) 3. jan 2019, 09:25 (CET)

Hej, Jeg beklager meget, at jeg ikke har kendt til reglerne for Wikipedia. Denne tekst blev lagt op på opfordring fra en journalist, og jeg troede, at det var et medie i stil med LinkedIn. Er der nogen af jer administratorer, som kan forklare os, hvordan jeg skal forholde mig? Jeg kan jo godt se, at teksten er noget anderledes end øvrige opslag. Igen jeg beklager meget. Dbh hs1306

Det er helt i orden. Du behøver ikke foretage dig yderligere. Som du ser, er der enighed om, at artiklen falder udenfor Wikipedias rammer, hvorfor artiklen slettes. Bliver organisation og formand på et tidspunkt eksponeret noget mere i offentligheden, kan det være, at der er en udenforstående, der opretter artiklen igen til den tid. —Pugilist (diskussion) 12. jan 2019, 20:59 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. —Pugilist (diskussion) 12. jan 2019, 20:59 (CET)