Wikipedia:Sletningsforslag/EXQUISITO DOBLE TESORO

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

EXQUISITO DOBLE TESORO er en hund i tv-serien Klovn. Den skulle medvirke i otte afsnit, men er den notabel, eller er det nok, at den nævnes i de respektive episode? Bruger:LowaceWiki har oprettet den, og der er en del problemer med artiklen i forhold til sprog og kilder. Toxophilus (diskussion) 2. jul 2020, 13:06 (CEST)

  • EDIT: Bruger:Madglad og Bruger:Nico har diskuteret lidt på diskussionssiden og er vist enige om at slette, dog uden at et formelt forslag er oprettet. Toxophilus (diskussion) 2. jul 2020, 13:07 (CEST)
  • Slet - Den har ikke den store encyklopædiske relevans. Der kan ikke være artikler om alle bipersoner i serien - i så fald skal nogen oprette en artikel kaldet Figurer i Klovn, hvor den så kan nævnes. Toxophilus (diskussion) 2. jul 2020, 13:06 (CEST)
  • Slet. Der blev diskuteret et sammenskrivningsforslag, men det nåede ingen konklusion, bl.a. pga. manglende kilder. Rekvisitten kaldes så vidt jeg husker ikke "EXQUISITO DOBLE TESORO" i det eller de få afsnit, den indgår i. Manglende encyklopædisk relevans. --Madglad (diskussion) 2. jul 2020, 22:03 (CEST)
  • Slet - Der er ingen kilder til oplysningen om, at vovsen med det pompøse navn medvirker i tv-serien. Dertil kommer, at den eneste relevante oplysning artiklen er, at tv-seriens "Muffi" hedder noget andet i virkeligheden. Det er for småt. --Pugilist (diskussion) 3. jul 2020, 10:10 (CEST)
  • Slet - Her er vi ude i meget små detaljer som ikke kan bære en selvstændig artikel. evt redir Klovn eller en kommende Figurer i Klovn - Nico (diskussion) 3. jul 2020, 10:23 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke gået særligt lang tid, men det virker særdeles usandsynligt, at der skulle indtræffe begivenheder, som skulle ændre konklusionen efterfølgende. Alle er enige om at slette. --|EPO| COM: 5. jul 2020, 10:33 (CEST)