Wikipedia:Sletningsforslag/European Business Development Society

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg undrer mig lidt om at European Business Development Society ikke kan findes andre steder på nettet (bortset fra startbasen.dk der også er en åben encyklopædi). Jeg tænker det ikke findes, så med mindre nogen kan komme med nogle kilder eller henvisninger eller lignende, synes jeg artiklen skal slettes. --CarinaT 30. jun 2008, 07:51 (CEST)

Hvoraf det er vigtigt at bemærke at startbasen.dk nok sandynligvis er en kopi (hedder vist spejl/mirror) af wikipedia. Det ser det i hvert fald ud til. Støtter også sletningen hvis ingen kilder kan findes eller der ingen modargumenter er :) --Anigif 30. jun 2008, 23:08 (CEST)
Den oprindelinge version af artiklen indeholder link til edbs.org, en hjemmeside som pt. intet inhold har haft. Jvf. archive.org, så havde siden indhold i en periode i 2006, sammenfaldende med oprettelsen af artiklen. Jvf. whois (via speednames.com) så er domænet omregistreret i februar 2008 til en privatperson med en hotmail.com adresse. Ovenstående kombineret med en original artikel oprettet fra en anonym IP adresse for mig til at stemme for sletning. - VicVal 1. jul 2008, 18:37 (CEST)