Wikipedia:Sletningsforslag/Farlig fest

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Farlig fest har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Forfatteren, Jakob Thyregod Scheuer, er så afgjort notabel, og han har skrevet en række bøger, hvoraf dette er den eneste med en artikel, så spørgsmålet er, om den er mere speciel end de andre? Artiklen indeholder en meget kort intro, og derudover blot et referat. Intet om oplag, salgstal eller anmeldelser. Folkeskolen.dk foreslår den som en ungdomsroman for svage læsere, og sproget taget i betragtning kunne det godt være en af disse, der har skrevet artiklen. Der er kort opslag på litteratursiden.

  • Slet - Det virker som et skjoleprojekt. Toxophilus (diskussion) 20. jun 2019, 13:36 (CEST)
  • Slet - Jeg kan ikke se nogen grund til, at lige præcis denne bog behøver sin egen artikel. --DenBlaaElg (diskussion) 30. jun 2019, 22:28 (CEST)
  • Neutral - Jeg syntes ikke vi skal tage stilling til og den enkelte bog er notabel, når den er skrevet af en notabel forfatter. Hvis der var skrevet en bedre artikel, ville jeg have sagt "Behold", men i den tilstand den er i nu, kan den evt. slettes som værende Uencyklopædisk. --Kjeldjoh (diskussion) 1. jul 2019, 12:57 (CEST)
Konklusion:
Intet taler for at artiklen skal beholdes. Artiklen er i sig selv dårligt lavet pt. To for sletning - ingen for behold. Artiklen slettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 2. jul 2019, 11:20 (CEST)