Wikipedia:Sletningsforslag/Fittings Specialisten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen om Fittings Specialisten er tydeligvis oprettet af dem selv. De angiver, at de er en Gazellevirksomhed, men det er der så mange, der er blevet. Se diskussionen om "Gazellernes" notablilitet på Diskussion:Gazellevirksomhed. Så har de modtaget en "initiativpris". Det er jo fint, men denne "initiativpris" er der en del virksomheder, der har modtaget (prisen uddeles i regioner; d.v.s. der er hvert år mange der modtager prisen), og det er ikke således, at hverken pris eller andre modtagere er kendt i nogen bredere offentlighed. De er 19 medarbejdre ansat i firmaet, der ikke umiddelbart synes at have gjort sig særlig kendt i offentligheden. Pugilist 1. nov 2011, 09:17 (CET)

Det skal lige med, at artiklens opretter tilsyneladende gerne ser den slettet, jf. denne redigering. Pugilist 1. nov 2011, 15:12 (CET)
  • Slet - Jeg mener umiddelbart hellere ikke at det ovenstående er nok og da den, højst sandsynligt, er oprettet ud af ukendskab til reglerne, syntes jeg at den bør slettes hurtigst muligt. Jeg har af samme årsag tilladt mig at indsætte en NOINDEX på dette forslag, så Google og de andre søgemaskiner ikke tager den med. Knud Winckelmann 1. nov 2011, 15:14 (CET)
  • Slet --Rmir2 2. nov 2011, 11:23 (CET)
  • Slet - Enig med Knud - oprettelsen skyldes sikkert ukendskab. Skønt firmaet nok nu ikke er notabelt, kan det måske godt blive det i fremtiden, men lad os vente, til det (muligvis) opnår større grad af kendthed. --Arne (Amjaabc) 2. nov 2011, 13:22 (CET)
  • Slet - Hvad ovenstående siger. --Pelle Hansen 7. nov 2011, 10:57 (CET)
Konklusion:
Artikelopretter fortrød. Firmaet bliver måske notabelt en dag, men indtil da slettes. Pugilist 7. nov 2011, 14:03 (CET)