Wikipedia:Sletningsforslag/Fortegn (flertydig)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
På den anden side; nu er siden der, så hvis der kommer en tredje betydning, som det giver mening at have en artikel om, kan vi bare tilføje den. de:Vorzeichen viser at det ikke er specielt teoretisk. --Palnatoke (diskussion) 22. dec 2017, 17:09 (CET)
  •  Kommentar Men hvis det besluttes at nedlægge den, er det jo altid muligt at oprette den igen hvis den tredje betydning kommer. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 22. dec 2017, 19:16 (CET)
  • Slet Vi bør følge vores egne normer, med mindre der er gode grunde til andet. "Vi kunne få brug for den" er i min optik ikke en god grund. Hvis vi synes at normen skal ændres, bør vi gøre dét. NisJørgensen (diskussion) 17. jan 2018, 21:56 (CET)
Pointen er mere at det må være forslagsstillerens opgave at sandsynliggøre at der kun er to betydninger. --Palnatoke (diskussion) 18. jan 2018, 03:38 (CET)
Konklusion:
Artiklen Fortegn (flertydig) kan slettes. Jf. normen skal der ikke være en oversigt, når der kun er to betydninger, og der ser ikke ud til at blive flere end de to nuværende artikler. De to artikler Fortegn og Fortegn (musik) er tilrettet, så de linker til hinanden.
--Kjeldjoh (diskussion) 28. feb 2018, 09:23 (CET)