Wikipedia:Sletningsforslag/Freetrailer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Freetrailer er oprettet af dem selv og har p.t. en ret så reklamerende tone. Er de notable? Konceptet er jo ret så ualmindeligt og det lader til at de har været med længe. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. dec 2014, 16:48 (CET)

  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Den er i meget høj grad reklamepræget, og alene på det grundlag kunne jeg godt stemme for sletning. Det lader dog til, at det ikke er noget helt lille foretagende. En estimat på antallet af ansatte og en omsætning kunne måske retfærdiggøre notabiliteten. Toxophilus (diskussion) 17. dec 2014, 16:59 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Ifølge seneste regnskab 2012/13 havde virksomheden lønudgifter på 3,7 mio. og gennemsnitligt 9 medarbejdere (7 stk. i 2011/12). De tjente i begge år en god million kroner og nåede en balance på knap 9. mio. Størrelsen af virksomheden er således ret beskeden. Skal de overleve, skal de have gjort sig bemærket på anden måde. Det er jo en virksomhed med en bred berøringsflade og som muligvis også er kendt i bybilledet. De har en bandereklame i Telia Parken, men det er jo ikke nødvendigvis nok. Skal den overleve, bør den under alle omstændigheder skrives mindre reklamerende. --Pugilist (diskussion) 17. dec 2014, 17:15 (CET)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - jeg mener at denne artikel trænger til en grundig gennemgang og delvis omskrivning for at gøre den mindre reklamepræget, hvis dette ikke sker hælder jeg til sletning. Selve notabiliteten af virksomheden kan diskuteres, men deres koncept mener jeg er notabelt. En artikel ved navn "Gratis trailerudlejning" lyder dog noget mindre mundret :) Thomas Horsten (diskussion) 17. dec 2014, 23:23 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet Så lille omsætning, så få ansatte, reklame -> ud,, slet! mvh Per (PerV) (diskussion) 17. dec 2014, 23:33 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Hvis I mener, at det er mod reglement, må det nødvendige gøres. Jeg har desværre ikke tid til lange debatter om ovenstående. Mvh. (skrev 86.58.170.35 (diskussion • bidrag) 18. dec 2014, 09:37. Husk at signere dine indlæg.)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg har kigget lidt mere rundt, og det er sikkert en fin lille virksomhed, der tilbyder er reelt produkt, men jeg synes ikke ,at der er noget der gør dem notable. Den beskedne omsætning, lave antal medarbejdere og enormt reklameprægede artikel, som PerV også var inde på gør, at jeg stemmer for sletning. Toxophilus (diskussion) 18. dec 2014, 09:54 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet Jeg er således enig med de andre: Der er fyldt godt på med unødvendige reklame ord. Jeg mener således også, at den enten skal omskrives eller slettes.--MulleMilos (diskussion) 1. jan 2015, 20:46 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen er hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 2. jan 2015, 22:11 (CET)