Wikipedia:Sletningsforslag/Gex

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener ikke at denne person er videre notabel, og foreslår derfor sletning af artiklen. Danske "Yotubere" går der efterhånden tretten af på dusinet. --62.44.135.128 21. feb 2019, 08:52 (CET)

  • Behold Jeg opfatter ikke dette sletningsforslag som videre seriøst, og foreslår derfor sletning af den. IP-adressen er blevet brugt til at lave hærværk på Wikipedia, og der forekommer ikke nogen argumentation for hvorfor den skal slettes. Pyrros (diskussion) 21. feb 2019, 20:22 (CET)
Så vidt jeg kan se, så er der argumenteret med, at biograferede ikke er notabel. Det kan jeg se, at der er andre der er enige i.
Jeg kan se, at der for seks år siden fra ip-adressen er foretaget hærværk, men jeg kan også se, at der er foretaget en del fornuftige redigeringer fra ip-adressen. Ip-adresser er kendetegnet ved, at det kan være hvem som helst, der redigerer, og vi skal nok være varsomme med på forhånd at diskvalificere bidrag fra ip-adresser. Pugilist (diskussion) 21. feb 2019, 20:58 (CET)
Min kommentar eksemplificerede hvad jeg mener er galt med dette forslag: Argumentationen er indforstået og der er intet belæg. Selvfølgelig skal forslaget ikke slettes, det er der nemlig ikke noget belæg for. Jeg efterspørger bare at forslagsstiller forklarer i hvilken forstand 'personen' ikke er notabel. Pyrros (diskussion) 21. feb 2019, 21:58 (CET)

Hov. Jeg har fjernet skabelonen, da jeg ikke kunne se dette forslag. Desuden har vi været igennem denne, hvor det blev besluttet at beholde den. Så med mindre at der kommer argumenter på bordet, så syntes jeg vi lukker den her. Mvh KnudW (diskussion) 23. feb 2019, 08:01 (CET)