Wikipedia:Sletningsforslag/Give Stålspær

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Give Stålspær er markeret af Bruger:Jørgen med {{notabilitet}}. Lad os tage diskussionen. Jeg indleder med at kopiere artikelopretterens egen kommentar fra vedkommendes diskussionsside:

Give Stålspær og måske andre virksomheder[rediger kildetekst]

Jeg har startet en artikel om en virksomhed, som hedder Give Stålspær. Den er markeret som notabilitet... Jeg forstår godt pointen i at markere den som det, men alligevel er sådan en virksomhed og mange andre, en meget vigtig brik i den danske industri... Det er jo disse virksomheder, som bygger det danske samfund.. Udem dem, intet f.eks Vestas, Siemens, ingen landbrugshaller osv... Om man skulle lave en fælles artikel om alle disse firmaer, ved jeg så ikke... Så burde f.eks Vestas og Siemens komme under én artikel.. Jeg kender godt størrelesesforskellen, men alligevel.

Vónin (diskussion) 22. aug 2012, 17:06 (CEST)Vónin

  • Neutral Behold - Hvis vi skal bruge Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler som rettesnor samt virksomhedens egne oplysninger, er der ansat 90 mennesker, hvilket er tæt på den grænse, hvor der iflg. nævnte side automatisk er notabilitet (100 eller flere). Fabrikation af stålspær er et forholdsvis specialiseret område, og der er sikkert ikke mange af den type virksomheder i landet. Derfor kunne man godt overveje at beholde den. Omvendt er det nuværende indhold ganske uencyklopædisk og er så vidt jeg kan se sakset fra firmaets egen side om historien. Hvis den skal beholdes, skal indholdet ændres betydeligt. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. aug 2012, 17:53 (CEST)
    Efter Rmir's forbedring (se nedenfor) mener jeg, at artiklen godt kan beholdes. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. aug 2012, 22:13 (CEST)

Jeg er enig i, at teksten er fattig, med det håb om, at andre vil hjælpe med berigelsen af teksten... Det er faktisk ikke mange af disse virksomheder tilbage i Danmark og jeg håber, at artiklen bliver værende, bare i en anden form... Vónin (diskussion) 22. aug 2012, 19:11 (CEST)Vónin

  • Behold - Der er næppe mange af denne type virksomheder i Danmark. Desuden har virksomheden haft en imponerende udvikling, der utvivlsomt vil gøre den notabel ud fra alverdens kriterier inden for kort tid. Jeg har prøvet at strukturere teksten lidt bedre. --Rmir2 (diskussion) 22. aug 2012, 19:22 (CEST)


Tak for det... Artiklen ser meget bedre ud nu.... Yeah.. Min første artikel!!!!! ;) Vónin (diskussion) 22. aug 2012, 19:45 (CEST)Vónin

Hvordan får man artiklen endelig Godkendt?... --Vónin (diskussion) 22. aug 2012, 21:10 (CEST)Vónin

 Kommentar Det er almindelig kutyme at vente på, at andre får tid til at kommentere også, inden man konkluderer. Så hav venligst lidt tålmodighed. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. aug 2012, 22:13 (CEST)

Tak Arne... Vónin (diskussion) 22. aug 2012, 23:15 (CEST)Vónin


Mit smukke billede er fjernet uden grundgivelse... Jeg har ledt efter en artikel om billeder, om hvordan man gør det helt rigtigt.. Meeen.. Jeg øver bare mere.. ;) Vónin (diskussion) 22. aug 2012, 23:47 (CEST)Vónin

 Kommentar Grunden til, at billedet er fjernet, er nok, at det er et billede af et logo. Vi har ret skrappe regler for anvendelse af billeder efter dansk lovgivning - se Wikipedia:Billedpolitik - og det tillader groft sagt kun brug af billeder af fx logoer, hvis der af ophavsrethaveren (givetvis Give Stålspær) tillades uindskrænket brug af billedet. En sådan tilladelse skal indhentes og indsendes; først da kan man bruge billedet. I praksis er det umuligt at få tilladelsen, når det drejer sig om en offentlig eller privat virksomhed. Jeg håber, at den (lidt forenklede) forklaring hjælper. Ellers må du spørge igen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. aug 2012, 23:57 (CEST)


Tak for en god forklaring om billedbrug.. Når det nu er mit eget billede, så troede jeg, at jeg kunne bruge det... Vónin (diskussion) 23. aug 2012, 10:49 (CEST)Vónin

Konklusion:
Der er bred (fuld?) enighed om at beholde artiklen. --|EPO| COM: 25. aug 2012, 18:33 (CEST)