Wikipedia:Sletningsforslag/Great Dane Airlines

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Great Dane Airlines har ikke eksisteret i et år endnu, så der er ikke umiddelbart regnskabstal tilgængelige. Virker det sandsynligt, at de opfylder omsætningskravet? Med 50 ansatte ved udgangen af 2019 bliver det næppe til 100 årsværk. Jeg synes personligt, at de er for nye og endnu ikke har vist, om de er levedygtige på lang sigt. --|EPO| COM: 25. feb 2020, 14:34 (CET)

Du har ikke sat dig ind i sagen!!! Selskabet skal i sommer flyve faste charterserier for Apollo Rejser, Bravo Tours, Detur, Gislev Rejser, Kulturrejser Europa, Mixx Travel, Nilles Rejser, Risskov Rejser, Sun Charter og Århus Charter. Størst er produktionen for Bravo Tours med omkring 50.000 passagerer. Om godt 50 dage får de fly nummer fire, og er allerede væsentligt større på omsætning og kapacitet end Alsie Express. --87.49.45.120 6. mar 2020, 19:44 (CET)
Der er ingen grund til at bruge alle de udråbstegn. De oplysninger, du fremfører, fremgår ikke af artiklen. Det kunne ellers være relevant at nævne deres største kunder og passagertal. Artiklen har heller ikke nogen økonomiske nøgletal, man kan vurdere. Med nye selskaber er det ellers meget vigtigt, at man kan dokumentere, at de ikke blot er en døgnflue, men har et reelt aftryk på verden.
Du kan sætte dig ind i f.eks. Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler og uddybe de oplysninger, der mangler og anføre relevante uafhængige kilder. --|EPO| COM: 8. mar 2020, 10:03 (CET)

Så slet da artiklen på dansk, hvis du ikke kan se relevans eller bruge tid på at forbedre. Så kan man heldigvis læse om det danske selskab på de-wp og en-wp. Du er spild af tid og en døgnflue, som flere andre der laver mærkelig sletningsforslag og indsætter notabilitetsskabelon. --87.49.146.174 8. mar 2020, 10:27 (CET)

Jeg kan ikke se relevansen, fordi den ikke er beskrevet. Hvis det kan dokumenteres, at virksomheden opfylder de beskrevne kriterier, synes jeg ikke, at den skal slettes. --|EPO| COM: 8. mar 2020, 10:40 (CET)

Der er utroligt meget som ikke er beskrevet på da-wp, men stadigvæk er relevant. Man det nemmeste er jo at slette det, man ikke selv syntes er relevant eller har viden og interesse i. Et generelt mønster hos de flittige brugere af notabilitets-skabelon. Desværre nu også dig. Hils Elgen og Madglad. --87.49.146.174 8. mar 2020, 10:53 (CET)

  • Behold - Der er ikke mange luftfartsselskaber i Danmark. Dertil kommer, at der er tale om en virksomhed, som mange personer må formodes at komme i kontakt med, hvorfor det kan være relevant med en artikel på Wikipedia, hvor interesserede kan skaffe sig neutral information om virksomheden. Særlig vedrørende transport har vi en endog særdeles liberal holdning om notabilitet. Hvis vi kan have artikler om stoppesteder og småveje i Danmark, kan vi nok også finde plads til noget så forholdsvist unikt som et luftfartsselskab. Der er i øvrigt andre wiki’er som ikke har problemer med artiklen. —Pugilist (diskussion) 14. mar 2020, 15:30 (CET)
  • BeholdUnder nuværende omstændigheder er det umuligt at spå om luftfartsselskabernes fremtid. Så jeg synes, at vi skal se tiden an. Hilsen Ramloser fra smartphone
Konklusion:
Artiklen kan forbedres, men der er ikke tilstrækkelig opbakning til at slette den. --|EPO| COM: 26. mar 2020, 11:44 (CET)