Wikipedia:Sletningsforslag/H.C. Andersen på Middelhavet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

H.C. Andersen på Middelhavet har eksisteret siden 2004, men allerede i 2006 blev der på diskussionssiden stillet spørgsmålstegn ved, om artiklen var relevant dog uden at oprette et sletningsforslag. Det er en lidt tilfældig artikel om én af H.C. Andersens rejser. Der er ingen kilder i teksten, men angivet en ekstern henvisning til en håndfuld sider i en bog. Er alle forfatterens rejser mon notable? Toxophilus (diskussion) 28. jan 2020, 07:23 (CET)

  • Slet - Det er en temmelig ligegyldig artikel, som tilmed er skrevet uden det store indhold. Der er intet om, hvorfor rejsen er interessant, eller hvordan den har påvirket ham eller hans værker, eller om han har forfattet eventyr på rejsen. Dele af den kan evt. indskrives i hovedartiklen. Toxophilus (diskussion) 28. jan 2020, 07:23 (CET)
  • Slet - Hans rejser er allerede beskrevet i artiklen H.C. Andersen, og jeg mener ikke at denne artikel fundere som en uddybende artikel.--Kjeldjoh (diskussion) 5. feb 2020, 10:38 (CET)
  • Behold/ Sammenskriv i HCA-artiklen, evt. omskriv til en artikel om hans rejser; Jeg ser ikke afsnit om hans rejser i hovedariklen. H.C. Andersen Centret har en liste med 25 rejsebeskrivelser fra hans hånd, så det er da ikke en uvæsentlig del af beskrivelsen af ham. -Nico (diskussion) 5. feb 2020, 10:52 (CET)
Konklusion:
Der er fuld enighed om, at artiklen ikke har selvstændig notabilitet. Flest taler for at slette. --|EPO| COM: 24. feb 2020, 11:24 (CET)