Wikipedia:Sletningsforslag/Hanna Ella Sandvik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Siden Hanna Ella Sandvik er foreslået med begrundelsen manglende notabilitet (se sidens historik (og evt. diskussionssiden) for at se af hvem og eventuelt yderligere begrundelse). (Dette sletteforslag er indsat med bot på alle sider med skabelonen {{notabilitet}} - du er velkommen til at tilføje begrundelsen nedenfor) MGA73bot 24. jun 2009, 21:16 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Det er ikke nok at være i bestyrelsen for Danmarks muligvis mindste parti og et tidligere medlemskab i RU. --Pugilist 30. jun 2009, 09:28 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold Nu er hun jo også (tidligere) formand for Borgerligt Centrum Ungdom. Derfor er hun notabel.--Brandsen 2. jul 2009, 17:31 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Celtics 8. jul 2009, 14:15 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - ellers kan det være at åbne en ladeport for unge med politiker-drømme. Der er også blevet slettet mange kandidater til EP-valget, som må siges at være mere notabel en denne. --Pusleogpixi 19. jul 2009, 18:33 (CEST)

Symbol delete vote.svg Slet - Indtil videre er Borgerligt Centrum jo ikke blevet til det helt store og hun har vist ikke gjort sig selvstændigt bemærket i den brede offentlighed. --MGA73 26. jul 2009, 09:54 (CEST)

  • Symbol keep vote.svg Behold En tidligere formand for et ungdomsparti er notabel. --relliqum 27. jul 2009, 01:58 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Nej, en tidligere formand for et ungdomsparti er ikke notabel i sig selv. Læser du de ganske udmærkede kriterier for biografier vil du se, at der er anført "Landsformænd for politiske partier, lister og bevægelser der er eller har været repræsenteret i Folketinget, Rigsdagen og/eller Europaparlamentet eller er opstillingsberettigede til disse. Desuden formænd for de tilhørende ungdomsorganisationer." Det er således et krav, at der er tale om et ungdomsorganisation, hvis "moderparti" har været repræsenteret i Folketinget. Meget kan man sige om Borgerligt Centrum, men de har altså ikke været i Folketinget (og nej, Simon Emil er løsgænger, uanset at han efter bruddet med RV har været medlem af Borgerligt Centrum og nu Liberal Alliance), og der er ikke så meget der tyder på at de nogen sinde kommer ind. Borgerligt Centrum var en usædvanlig kortvarig parentes i dansk politik, og partiet nåede aldrig i sin korte levetid en vælgeropbakning, der tilnærmelsesvis kunne give forhåbninger om et plads i Folketinget, så heller ikke ud fra mere frie (eller liberale om man vil) overvejelser, er der grundlag for at anse en tidligere formand for en hurtigt kuldsejlet ungdomsorganisation for værende notabel. --Pugilist 2. aug 2009, 23:04 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Siden slettes.--Brandsen 15. aug 2009, 23:19 (CEST)