Wikipedia:Sletningsforslag/Hans Krongaard Kristensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Hans Krongaard Kristensen har stået med notabilitet siden 2018. Lad os få det afklaret. Han er lektor på Aarhus Universitet og følge artiklen betragtes han som landets førende klosterarkæolog (angivet med kilde). Lektor-titlen giver dog ikke automatisk notabilitet, ifølge vores kriterier for biografier. Der er ingen indgående links, mens hans publikationer bruges som kilde i et par artikler. Opslag på AU's hjemmeside, og han har skrevet en del bøger om klostre og middelalderen i Danmark, som det kan ses på saxo og Aarhus Universitetsforlag. Google giver ikke det helt store, udover hans navn i forbindelse med hans bøger i form af opsalg på forskellige biblioteker og lignende. Det kommer i sidste ende nok an på, hvor stor værdi man tillægger hans karriere som faglitterær forfatter. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 10:05 (CET)

  •  Formalia@C.M.S: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 10:05 (CET)
  • Behold Landets førende klosterarkæolog må utvivlsomt være notabel. At han også har 117 publikationer bag sig, kan vel ikke skade? --Druidsaki (diskussion) 5. dec 2019, 11:00 (CET)
  • Behold Ja, det er da en betydelig mængde publikationer. Men med flere mere populærvidenskabelige mener jeg han samlet set er relevant.--Honymand (diskussion) 5. dec 2019, 19:19 (CET)
  • Behold - jeg ved jeg selv har indsat skabelonen og oprettet forslaget, men jeg tror også, at jeg er blevet overbevist om hans notabilitet. Han virker til at skrevet nogle relativt vigtige værker om dansk middelalderhistorie, og navnlig klostre/kirker. Det må artiklen dog godt afspejle. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 19:42 (CET)
  • Behold - "Landets førende ...", udnævnt af et uafhængigt og førende medie vil ofte være tilstrækkeligt notabilitetsgivende, selvom nogle måske vil mene, at klosterarkæologi lyder lidt snævert. Sammen med publikationslisten og populærvidenskaben må det blive behold. --Økonom (diskussion) 10. dec 2019, 17:48 (CET)
Konklusion:
Ingen støtter sletning. --Pugilist (diskussion) 16. dec 2019, 10:18 (CET)