Wikipedia:Sletningsforslag/Hay Hay

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artiklen om Hay Hay blev markeret med {{notabilitet}} af Pixi Uno.

  • Symbol delete vote.svg Slet - Hay Hay har ifølge den obligatoriske side på MySpace ikke nogen pladekontrakt og ikke nogen udgivelser. Efter fast praksis slettes sådanne artikler, med mindre der er andet, der kan gøre artisten notabel. Pugilist 26. mar 2011, 16:19 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet --Rmir2 26. mar 2011, 18:18 (CET)
  • Mangel på pladekontrakt er ganske normalt efterhånden. Mange kendte kunstnere udgiver selv deres musik. Madonna droppede i øvrigt sit pladeselskab. At dømme ud fra bandets nyhedsblog i højrespalten på deres BandBase side, er de godt på vej frem inkl. flere udgivelser, vundne konkurrencer og supportjobs for større danske kunstnere. (skrev DrDose (diskussion • bidrag) 27. mar 2011, 20:20. Husk at signere dine indlæg.)
Symbol comment vote.svg Kommentar - At mange kunstnere som Madonna og Prince har valgt at droppe et pladeselskab er udtryk for et aktivt valg fra disse kunstneres side, men det gør ikke alle andre uden en pladekontrakt notable. Hvis Hay Hay på deres vej frem er blevet så kendt, at det kan berettige en artikel på Wikipedia, var det måske en idé at skrive dette ind i artiklen. I dag oplyser artiklen "Hay Hay er en electro/pop-gruppe fra Danmark" og intet andet, og det giver jo ikke så megen information. Pugilist 27. mar 2011, 20:37 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar - De nævnte - og man kunne tilføje Radiohead - har jo også først droppet deres pladeselskab, efter at de var blevet millionærer. Så det er en urimelig sammenligning. --KLN 28. mar 2011, 06:26 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet --KLN 28. mar 2011, 06:26 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet --Pixi Uno 31. mar 2011, 00:23 (CEST)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral --Jeg synes det vil være ærgeligt at slette alle DrDose' mange artikler på trods af deres ekstremt korte længde. Man kan håbe på at de vil blive udvidet, enten af ham selv eller andre. Dog synes jeg som minimum at han kunne indsætte "Diskografi"-afsnittet i alle artiklerne, for at skabe en brøkdel af reelt indhold. Celtics 1. apr 2011, 00:28 (CEST)
Jeg er enig med Celtics... men på den anden side syntes jeg det er mærkeligt, at denne DrDose som den "eneste" kan oprette artikler, som i den grad mangler den HELE!. Brugeren har overbevist alle om at vores licenspenge (Dose's løn) kommer mange gange tilbage, når, hvis, såfremt o.s.v. DR laver et offentligt register med disse mange kunstnere. Men ingen, eller maksimum 5 artikler er blevet udvidet efter DRD's oprettelse. Sandheden er jo at hvis det var en IP-adresse der havde oprettet artiklerne, var de blevet slettet før eller siden. Jeg bryder mig ikke om særbehandling!! - og heller ikke for Dose, som ikke just bidrager til at gøre Wikipedias ry bedre. "Alt for mange korte artikler uden noget reelt indhold"
Hvis DrDose er så vild med at oprette artikler, burde han kun oprette 10 % af mængden og så gøre det ordentligt!. Hvad vil der ske hvis en person fra DBU begyndte at oprette artikler med ordlyden: "Lars er en fodboldspiller fra Danmark"? - ja, jeg spør' bare! Mvh. --Pixi Uno 1. apr 2011, 02:54 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet Jeg har læst lidt på hans diskussionsside. Det fremgår at han ikke er hurtigt til at rette op på det han har startet. Ville det ikke være smartere at pålægge et overførselstop, indtil disse lemmas er rettet op på niveauet som vi forventer på Wikipedia? Det er bare en ide.--
     •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. apr 2011, 05:23 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Da det ikke i artiklen er angivet hvad der gør notabel, og da lidt søgninger på internettet ikke umddelbart viser nogen væsentlig omtale, slettes artiklen. Der er ikke derved taget stilling til det mere principielle i "DrDrose-artiklerne". Pugilist 2. apr 2011, 10:36 (CEST)