Wikipedia:Sletningsforslag/Henning Stæhr

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Henning Stæhr har stået med notabilitet siden 2018, så lad os få det afklaret. Oprettet af IP-bruger. Der er en nekrolog i Information. Toxophilus (diskussion) 11. dec 2019, 13:36 (CET)

  • Slet - Han var sikkert en dygtig mand, men hans virke er vist mest virksomheden, og mængden af materiale om ham er begrænset. Toxophilus (diskussion) 11. dec 2019, 13:36 (CET)
  • Slet - Nekrologen fra Information er fra sektionen "Moderne tider", hvor der hver uge bringes en nekrolog om en - typisk - mindre/lokalt kendt person. Den kan ikke tages som en bekræftelse af, at han har notabilitet. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. dec 2019, 15:23 (CET)
  •  Flyt og omskriv - Der er ikke meget om Henning Stæhr selv, men Henning Stæhr A/S har været Danmarks største urgrossist. Omsætningen fremgår ikke af deres offentliggjorte regnskab på datacvr.virk.dk, men som markedsførende inden for ure i Danmark er de nok notable. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 11. dec 2019, 16:36 (CET)
  • Slet - Det kan godt være at der kan oprettes en artikel om Henning Stæhr A/S, men denne artikel om personen, mener jeg godt kan slettes.--Kjeldjoh (diskussion) 20. dec 2019, 10:44 (CET)
Konklusion:
Der er ikke nogle der har argumenteret for behold, derfor kan artiklen slettes. Hvis der senere oprettes en artikel om virksomheden, kan der evt. tilføjes beskrivelsen af grundlæggeren.--Kjeldjoh (diskussion) 21. jan 2020, 16:56 (CET)