Wikipedia:Sletningsforslag/Hugg & Pepp

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En Dr. Dose substub. De har tilsyneladende udgivet en del singler ifølge Discogs, men ikke slået så meget igennem, at google flyder over med hits. Findes ikke på svensk wiki på trods af at være fra Sverige.

  • Slet - De har udgivet en del, men det virker ikke til, at de for alvor har slået igennem eller genereret omtale nok til notabilitet. Toxophilus (diskussion) 23. okt 2018, 11:06 (CEST)
  • Slet - For lidt notabilitet. --AnetteM (diskussion) 23. okt 2018, 21:20 (CEST)
  • Slet - Ingen overbevisende notabilitet. Mekanisk oprettet substub. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 06:41 (CEST)
  • Idé: Opdeles - Som duo er de ikke notable, men både en:Jesper Dahlbäck og en:John Dahlbäck har opnået en del omtale. --Kjeldjoh (diskussion) 26. okt 2018, 13:19 (CEST)
  •  Kommentar - Begge personer tilsyneladende helt oplagt notable, og er der nogen, der kan skrive de to artikler, kan Hugg & Pepp nævnes i begge, og der kan oprettes en redirect. Men der kræver jo, at artiklerne oprettes ... Pugilist (diskussion) 26. okt 2018, 13:30 (CEST)
Konklusion:
Slettet.
- Sarrus (db) d. 16. dec 2018, 12:13 (CET)