Wikipedia:Sletningsforslag/Hugg & Pepp

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En Dr. Dose substub. De har tilsyneladende udgivet en del singler ifølge Discogs, men ikke slået så meget igennem, at google flyder over med hits. Findes ikke på svensk wiki på trods af at være fra Sverige.

  • Symbol delete vote.svg Slet - De har udgivet en del, men det virker ikke til, at de for alvor har slået igennem eller genereret omtale nok til notabilitet. Toxophilus (diskussion) 23. okt 2018, 11:06 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - For lidt notabilitet. --AnetteM (diskussion) 23. okt 2018, 21:20 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ingen overbevisende notabilitet. Mekanisk oprettet substub. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 06:41 (CEST)
  • Bulbgraph.svg Idé: Opdeles - Som duo er de ikke notable, men både en:Jesper Dahlbäck og en:John Dahlbäck har opnået en del omtale. --Kjeldjoh (diskussion) 26. okt 2018, 13:19 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Begge personer tilsyneladende helt oplagt notable, og er der nogen, der kan skrive de to artikler, kan Hugg & Pepp nævnes i begge, og der kan oprettes en redirect. Men der kræver jo, at artiklerne oprettes ... Pugilist (diskussion) 26. okt 2018, 13:30 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Slettet.
- Sarrus (db) d. 16. dec 2018, 12:13 (CET)