Wikipedia:Sletningsforslag/Ingen Frygt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ingen Frygt var en kunstnersammenslutning, der eksisterede fra 2001-2010, bestående af Hannah Heilmann, Sigrun Gudbrandsdottir og Anna Maria Helgadottir. Det fremgår af artiklen, at de lavede cover kunst til albums musikvideoer og visuals til koncerter for forskellige danske bands, som Nephew, Malk de Koijn, Jomi Massage og Moi Caprice, men der er ingen kilder på dette. Ingen af deltagerne har en artikel, så hvor interessante er de enkeltvis? Der er omtale på Viborg Kunsthal og kunsten.nu. Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 09:31 (CEST)

  •  Formalia @Renegade Runner: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 09:31 (CEST)
  • Slet - Nedlagt gruppe, der for mig at se ikke har haft gennemslagskraft nok til den helt store omtale. Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 09:31 (CEST)
  • Neutral - Jeg er stødt på sammenslutningen, der i hvert fald tidligere gjorde et vist indtryk i de kredse. Jeg har dog vanskeligt ved at finde noget skriftligt om dem. De var ret hippe for nogle år siden, og det er muligt, at personer med lidt mere indsigt kan forholde sig kvalificeret til gruppens betydning. Foreløbig er jeg neutral. --Pugilist (diskussion) 22. okt 2019, 09:40 (CEST)
  • Behold - Fra en kunstfaglig vinkel er Ingen Frygt en markant gruppe, der skriver sig ind i en væsentlig tendens fra 00'erne og frem, hvor kvindelige kunstnere igen begyndte at slutte sig sammen omkring kollektive kunstneriske projekter. Det er et strukturelt problem, hvis tiltag som deres risikerer ikke at opfattes som notable på Wikipedia, fordi der ikke findes så meget eller let tilgængelig dokumentation netop for denne type ikke-kommerciel kunstnerisk praksis, for den er væsentlig og toneangivende indenfor kunstfeltet. De enkelte kunstnere kunne fint have særskilte artikler, fx har Hannah Heilmann lavet et udstillingsprojekt på Statens Museum for Kunst. -- MSanderhoff (diskussion) 25. okt 2019, 15:46 (CEST)
  • Behold – I forlængelse af MSanderhoffs kommentar er det også et indicium for notabilitet, at de har vundet pris for bedste musikvideo ved Danish Music Awards 2002 (Berlingske 02-03-2003) og Danish Hip Hop Awards (omtalt Politiken 29-04-2005). Kollektivet har også som enhed udstillet på Statens Museeum for Kunst (Kunsten.nu 17-03-2009), og generelt giver en kursorisk infomedia-søgning et indtryk af at de har været regelmæssigt fremme i det danske kulturlandskab. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 25. okt 2019, 16:54 (CEST)
  •  Kommentar jeg undrer mig over at artiklen indstilles til sletning umiddelbart efter den er blevet påsat en notabilitetsskabelon, er det almen praksis? --Kim Bach (diskussion) 25. okt 2019, 20:20 (CEST)
  •  Kommentar@Kim Bach: - Sletningsforslag er reelt den eneste måde at få diskuteret en artikels relevans, og som jeg ser det, er det absolut intet i vejen med opette sletningsforslag lige efter notabilitets-skabelonen bliver indsat. Så får man afklaret det hurtigere, end hvis den får lov at stå i årevis, som det har været tilfældet med rigtig mange artikler. Jeg vil vældig gerne vide det, hvis jeg er galt på den :-D Jeg fandt frem til artiklen i forbindelse med Sletningsforslag/Guirlanden, fordi jeg er igang med systematisk er gået igang med at gennemgå Kategori:Notabilitet. Toxophilus (diskussion) 25. okt 2019, 21:39 (CEST)
  •  Kommentar tak for svaret Toxophilus det giver helt bestemt mening, men så risikerer man måske at høringsprocessen bliver “for kort”, venlig hilsen —Kim Bach (diskussion) 26. okt 2019, 09:34 (CEST)
  • Behold - Som beskrevet ovenfor var gruppen relevant og artiklen er dokumenteret. Selv om gruppen er nedlagt, skal Wikipedia vel også være et arkiv for (sam)tidens strømninger. - Nico (diskussion) 26. okt 2019, 09:56 (CEST)
  • Behold - Jeg lægger mig op ad MSanderhoffs vurdering. —Pugilist (diskussion) 28. okt 2019, 07:58 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. Der er kommet lidt oplysninger frem under denne slettediskussion, som jeg har prøvet at skrive ind i artiklen. Måske Bruger:MSanderhoff kan bidrage med lidt faglig tung viden til artiklen ? Pugilist (diskussion) 6. nov 2019, 21:41 (CET)

 Kommentar@Pugilist: - Tak for venlig opfølgning til jer alle, og beklager jeg først selv svarer nu. Jeg vil foreslå at vi arbejder med denne artikel til næste Wiki Labs Kultur, hvor der sikkert er flere der kan bidrage med relevant viden MSanderhoff (diskussion) 20. jan 2020, 09:34 (CET)