Wikipedia:Sletningsforslag/Integreret oplevelsesorienteret psykoterapi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg foreslår siden slettet eller sammenskrevet (med hvad?), da jeg vurderer, at emnet simpelthen er for snævert og for fagspecifikt til at kunne bære en selvstændig artikel.--Brandsen 5. okt 2009, 01:30 (CEST)

  •  Kommentar Jeg ser mig ude af stand til at vurdere artiklen, men den virker uencyklopædisk og er er afskrift fra en hjemmeside. Måske berettiget, men vi mangler en tilladelse. Nillerdk 6. okt 2009, 12:40 (CEST)
  • Slet - Så vidt jeg kan se bør den falde allerede på grund af ophavsretsproblemet. Men selv med det løst, er den ganske problematisk - så vidt jeg kan vurdere. --Pugilist 8. okt 2009, 15:30 (CEST)
  •  Kommentar "Oplevelsesorienteret psykoterapi" er en samlebetegnelse for en række nært beslægtede tilgange til psykoterapi. "Integreret oplevelsesorienteret terapi" er - så vidt jeg kan se - en særlig betegnelse eller afart, der anvendes/dyrkes på én bestemt terapiskole i kbh (den, de har leveret tekst til hjemmesiden). Hvis det ikke er tilfældet, så må man diske op med nogle referencer, der viser noget andet - det er jo ikke mening at wikipedia skal være reklamesøjle for en bestemt uddannelsesinstitution. Som det er nu, mener jeg at artiklen enten bør slettes, alternativt kortes ned til et par linjer, eller helt omarbejdes så den giver et mere generelt overblik over emnet. --Anders (ABC) 9. okt 2009, 06:58 (CEST)
Konklusion:
Artiklen er p.t. for meget copyvio og for lidt wiki-egnet. --MGA73 18. okt 2009, 18:12 (CEST)