Wikipedia:Sletningsforslag/Introduktion til kvantemekanik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen Introduktion til kvantemekanik foreslås slettet. Artiklen er oprettet af Bruger:Burningbrand. Den initielle udgave af artiklen virker som et oplæg, til noget der hører hører hjemme i Wikibooks. Bruger:Glenn og Bruger:Burningbrand har efterfølgende redigeret en del på artiklen, som fremstår uden rød tråd, og det er uklart hvad emnet er.

- Bruger:KnudW har påsat {{uencyklopædisk}}{{kilder}}{{wikify}} med redigeringskommentaren "Der skal laves noget ved denne. Er dette artikelstof i det hele taget?".
- Bruger:Glenn har fjernet {{uencyklopædisk}}{{kilder}} med redigeringskommentaren "-{{uencyklopædisk}} -{{kilder|dato=januar 2016}}", dvs. uden begrundelse, og i øvrigt i strid med reglerne m-markeret.
- Bruger:Vrenak har påsat {{eftersyn}} og genindsat {{uencyklopædisk}} med redigeringskommentaren "uencyklopædisk, mangler eftersyn, og en voldsom omskrivning".
- Jeg genindsætter {{Kilder}}, der er for få. --Madglad (diskussion) 19. maj 2018, 11:04 (CEST)[svar]

Indstilles hermed til sletning. --Madglad (diskussion) 19. maj 2018, 11:04 (CEST)[svar]

Konklusion:
Tre brugere finder artiklens indhold uencyklopædisk og støtter sletning. Én brugere undrer sig, men tager ikke stilling til om artiklen bør slettes. Der er dermed enighed om sletning - hermed udført. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 5. jun 2018, 17:42 (CEST)