Wikipedia:Sletningsforslag/Jakob Wilhjelm Poulsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jakob Wilhjelm Poulsen er i dag 27 år. Fra midten af 2000'erne til starten af 2010'erne har han i sin sene barndom og sine teenageår medvirket i de 6 første nye Far til fire-film. Hverken i selve artiklen eller på danskefilm står der noget som helst andet end det. Bliver han notabel af det?'

  • Slet Nej det mener jeg ikke. Men hvis I andre mener noget andet, så sig gerne frem med en god begrundelse. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 3. mar 2021, 15:33 (CET)
  •  Kommentar Der er i gennemsnit 12 sidevisninger pr. dag set over 90 dage. Det er ret pænt antal visninger. Så der er interesse om personen. Så det peger at det ikke er smart at slette artiklen. --Steen Th (diskussion) 3. mar 2021, 15:47 (CET)
  • Behold - En hovedrolle i seks film i en populær spillefilmserie burde være mere end rigeligt. --Dannebrog Spy (diskussion) 3. mar 2021, 15:52 (CET)
  •  Kommentar - Der er andre børneskuespillerbiografier, der er mere oplagte at kigge på. Jeg ser ike noget behov for at slette denne biografi. --Pugilist (diskussion) 4. mar 2021, 10:54 (CET)
  • Behold - Far til fire-filmene, endda de nye, er væsentlige i dansk børnefilm, og rollen som Ole er en af hovedrollerne, så artiklen bør beholdes - Nico (diskussion) 4. mar 2021, 11:02 (CET)
  • Lille Behold evt. Sammenskriv til Far til fire - Når det kun er en hovedrolle, kunne biografien sammenskrives til artiklen om filmserien, men i dette tilfælde syntes jeg at biografien kan beholdes.--Kjeldjoh (diskussion) 8. mar 2021, 09:49 (CET)
Konklusion:
Klart flertal for at beholde. --|EPO| COM: 20. mar 2021, 08:58 (CET)