Wikipedia:Sletningsforslag/Jens Edward Tesdorpf

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jens Edward Tesdorpf er en dansk godsejer og den nuværende ejer af Gjorslev. Bruger:Anna45678 har oprettet som eneste bidrag og Bruger:PHE77 har sat spørgsmål ved notabiliteten med kommentaren notabilitet? har arvet et gods. Artiklen består af en enkelt linje og har én kilde på, at han har arvet godset, og det er ca. hvad der er at finde om ham (se bl.a. sn.dk, folketidende og stevnsbladet. Han har også en linkedin-profil. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 09:16 (CEST)

  • Slet - Han er godsejer, men det er langt fra alle personer, som har ejet godser og herregårde, som har artikler eller som er notable. Der er endnu ikke så meget at skrive om ham, og kan ikke se, at godsejerskabet alene skulle gøre ham notabel. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 09:16 (CEST)
  • Slet - Så længe der tilsyneladende ikke er at skrive om ham, så er det rigeligt at han er nævnt som ejer af godset i artiklen Gjorslev, hvor han allerede står. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 10:40 (CEST)
  • Slet - Så vidt jeg kan se, findes der (endnu) ikke biografier andre steder om personen (Kraks Blå Bog, DBL mv.). Derudover er der på nuværende tidspunkt kun begrænset medieomtale, så jeg har vanskelig ved at se, at personen skulle være notabel ud fra de beskrevne kriterier. PHE77 (diskussion) 7. sep 2020, 17:22 (CEST)
  • Slet - Enig med tox i dennes vurdering.--Ramloser (diskussion) 12. sep 2020, 16:51 (CEST)
  • Sammenskriv til Gjorslev - Der kunne godt skrives en artikel om slægten Tesdorpf, der er flere artikler om andre i denne slægt, men indtil da, kan der laves et redirect til hans gods.--Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2020, 11:32 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 16. sep 2020, 10:03 (CEST)