Wikipedia:Sletningsforslag/Jimmi Roger Pedersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen er indstillet til sletning af Bruger:Rmir2. Begrundelse er givet på artiklens diskussionsside, der kopieres ind her:

Denne side er uden objektive henvisninger.
Teksten ligner personlig reklame.
Henvisning kun til personlig hjemmeside.--Rmir2 8. okt 2009, 18:10 (CEST)

Personligt er jeg af den opfattelse, at artiklen bør få et Behold. Det er lidt på ham på Google, og selv om CD-udgivelserne vist ser noget selvfinansierede ud, så er han tilsyneladende blevet anmeldt i noget der ligner seriøse medier. Det "klassiske" hit på Facebook profilen kommer først på side 3 i Googles søgeresultater, så der er åbenbart andre end ham selv, der finder ham interessant. Jeg har dog sat en begæring om kilder på artiklen. --Pugilist 9. okt 2009, 11:34 (CEST)

  • Slet da det er en copyvio. Hvis teksten lovligt var udgivet under GFDL/CC-licens ville jeg anbefale en flytning til Støbeskeen, da der er tale om en reklametekst der kun med en vis arbejdsindsats kan gøres neutral. Nillerdk 10. okt 2009, 22:35 (CEST)

Wow! næsten målløs her! her kommer man som nybegynder og der bliver fyret af med usaglige og kvantitative kommentarer. Læg dog et par andre henvisninger og links ind, og ret lidt i teksten i stedet for. Og så se på indholdet og stop google søgning og navne-hysteri som måleenhed - øv siger jeg bare! mvh Jimmi Roger Pedersen --90.185.131.212 11. okt 2009, 02:22 (CEST)

Konklusion:
Jeg har kontaktet Jimmi via mail fra hans hjemmeside. Det må forventes, at Jimmi snart indsender tilladelse så problemet med copyright er løst. Jeg flytter artiklen til Støbeskeen, hvor vi kan forsøge at gøre artiklen neutral. Hvis det ikke lykkes at få den reklamerende tone væk, bliver artiklen slettet. Nillerdk 11. okt 2009, 12:41 (CEST)
Den er nu på Wikipedia:Støbeskeen/Jimmi Roger Pedersen Nillerdk 11. okt 2009, 12:44 (CEST)