Wikipedia:Sletningsforslag/Jonas Faaborg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg kan ikke se notabliteten her --Søren1997 i Hadsund city sign.png (Diskussion, Projekter) ☺ 5. apr 2013, 23:40 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - --Søren1997 i Hadsund city sign.png (Diskussion, Projekter) ☺ 5. apr 2013, 23:40 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet – Artiklen nævner at JF spiller for Hobro, men linket fører til byen Hobro istedet for boldklubben. JF har angiveligt også spillet for Vejle-Kolding, men her uden link. Det er den sørgelige mængde af information i artiklen. Med al respekt. Det er altså ikke nok til en artikel om en person som nok de færreste har hørt om. End ikke en fødselsdato eller bare alder. Ualmindeligt pauvert for en artikel i Wikipedia. Ser ingen grund til at beholde den. --Hofkas (diskussion) 6. apr 2013, 01:13 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet Er ikke notabelt efter min mening --MIS (diskussion) 6. apr 2013, 03:52 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Han har ikke opnået kampe for Hobro IK endnu (jævnfør deres hjemmeside), så han har desværre ikke gjort noget, der gør at han skal have en artikel på da.wiki endnu. Kan jo være det kommer senere. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. apr 2013, 09:48 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Som påpeget af Tøndemageren, er der endnu ikke spillet for Hobro Idræts Klub. Da der ikke er oplysninger om spillede kampe for Vejle BK (bortset fra at han ikke fik megen spiletid dér), opfylder han ikke (endnu) kravene. Pugilist (diskussion) 6. apr 2013, 16:32 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 13. apr 2013, 15:26 (CEST)