Wikipedia:Sletningsforslag/Jonas Haase

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:SorenRK påpegede et muligt notabilitetsproblem - såvel som andre problemer - for artiklen Jonas Haase.

Mest markante merit er at være almen kommunalpolitiker (Danmarks yngste ifølge artiklen). Lad os tage diskussionen. --Morten1997 (diskussion) 26. feb 2019, 22:07 (CET)

  • Slet - Eneste potentielt notabilitetsgivende ting er, at han angiveligt skulle vær den yngste kommunalpolitiker der har været. Resten er så ubehjælpeligt dårligt skrevet, at jeg mener den bare skal slettes. Skriv evt. ind i artiklen om Aarhus Kommune at han blev valgt ind som den yngste - med kilde. Toxophilus (diskussion) 27. feb 2019, 07:38 (CET)
  • Slet - Som Toxo. --Pugilist (diskussion) 27. feb 2019, 09:34 (CET)
  • Slet - Der er ikke meget at støtte sig til, men for min skyld kan vi godt nævne det i artiklen om kommunen. I øvrigt tak til Morten1997 for at rejse disse sletningsdiskussioner :-) Det burde flere af os (mig inkl.) være bedre til at få gjort. Vh. SorenRK (diskussion) 27. feb 2019, 10:52 (CET)
  •  Kommentar - Obs: Det er i givet fald Åbenrå Kommune og ikke Århus. Vh. SorenRK (diskussion) 27. feb 2019, 10:55 (CET)
  • Slet - Dette er s.. da ikke en Wikipedia-artikel (hvad det er, ved jeg ikke rigtigt). Angående notabilitet. Havde han været 18 år og 0 dage eller 18 år og 1 dag gammel, da kommunalvalget fandt sted d. 21. november 2017, ville jeg måske synes, det kunne være en form for notabelt, men det er der ikke tale om. Kunne det påvises, at han var den yngste i en dansk kommunalbestyrelse nogensinde (og ikke blot i 2018), så kunne det måske også forsvare at blive kaldt notabilitetsgivende, men det foreligger der jo altså på dette grundlag ikke nogen form for brugbare oplysninger om. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 7. mar 2019, 20:04 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 7. mar 2019, 21:13 (CET)