Wikipedia:Sletningsforslag/Julie Stavad

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Toxophilus samt en IP-bruger påpegede flere problemer for Julie Stavad, hvilket bevirker fire advarselsskabeloner. Hvis man tager den notabiliteten i betragtning, havde hun sin første soloudstilling i 2018, og hun er således endnu ikke en veletableret kunstner.

  •  Kommentar - Hun har endnu ikke opnået nok, hvorfor jeg anbefaler Slet. --Morten1997 (diskussion) 4. apr 2019, 22:23 (CEST)
  • Slet - Hvis hun debuterede i 2018 med en udstilling, så kan hun kun være notabel, hvis den havde skabt stor omtale. Det gjorde den vist ikke. Toxophilus (diskussion) 5. apr 2019, 07:41 (CEST)
  • Slet - Jeg hæfter mig især ved at der ikke er nogen kilder, og at ingen har forbedret artiklen siden den blev lavet i august 2018. Jeg afviser ikke at der måske kunne skrives en artikel med kilder som viser anerkendelse og kendthed, hvis sådanne findes. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. apr 2019, 09:48 (CEST)
  •  Formalia - @Edwardkirkegaard: Som opretter har du måske en holdning til dette sletningsforslag.
  • Slet - Julie Stavad Nielsen er bl.a. blevet tildelt et arbejdslegat på 50.000 kr fra Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst i 2016. Man kan læse mere om hende på hendes hjemmeside, på kunsten.nu samt i dagbladet-holstebro-struer.dk. Men jeg mener ikke at hun endnu har opnået at blive notabel. --Kjeldjoh (diskussion) 12. apr 2019, 15:44 (CEST)
Konklusion:
Diskussionen lader til at være afsluttet uden fortalere for "behold". Hermed slettet. --Medic (Lindblad) (diskussion) 6. maj 2019, 09:39 (CEST)[svar]