Wikipedia:Sletningsforslag/Karina Willumsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

IP-brugeren 94.191.185.197 påpegede i 2016 et muligt notabilitetsproblem for Karina Willumsen. Også Bruger:Madglad har på Diskussion:Karina Willumsen reflekteret over notabilitetsforholdet. Lad os tage diskussionen. --Morten1997 (diskussion) 24. feb 2019, 21:28 (CET)

  • Behold Jeg synes at der er tale om en artikel om en kunstner i starten af sin karriere. Men hvorfor slette en fin artikel om hende. Den slaqs artikler bliver ofte slettet pga. mistanke om promovering, men det virker ikke relevant her? --Madglad (diskussion) 26. feb 2019, 03:33 (CET)
  • Behold - Notabel. TV 2 har skrevet om hendes...noget interessante sang, Politiken har også en artikel, der drejer sig om én af hendes andre sange. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 26. feb 2019, 15:07 (CET)
Konklusion:
Nu er det ikke værre end at det er sokkedukkeholderen Pixi Uno/Royal Export/Madøre/Luffe og hvad han har kaldt sig i tidens løb, der i et ophidset øjeblik har påsat notabilitet på artiklen. Jeg fjerner notabalitet fra artiklen, og så må sokkedukken melde sig på banen igen. --Madglad (diskussion) 27. feb 2019, 10:05 (CET)