Wikipedia:Sletningsforslag/Katpod.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Katpod.dk er en katolsk podcastradio. Den er oprettet af Bruger:Giuglio og Bruger:Fjmeyer har tilføjet en del tekst. På artiklens diskussionsside har Bruger:Palnatoke påpeget at Gioglio er den nu afdøde ansvarshavende redaktør for Katpod Erling Tiedemann og Fjmeyer angivelig vis er et bestyrelsesmedlem for samme. Det er således selvpromovering. På deres hjemmeside, står at det meste belaver sig på frivilligt arbejde, og driften derfor forventes at være på 8000 kr årligt. Dermed kan man ikke kalde den en professionel radio. Der er ikke meget at finde på google, udover deres egen hjemmeside synes jeg, men fandt den dog nævnt i en artikel på kristeligt dagblad. Toxophilus (diskussion) 8. jul 2020, 08:05 (CEST)

  • Slet - For småt og for lidt omtale. Selvpromoveringen hjælper heller ikke. Toxophilus (diskussion) 8. jul 2020, 08:05 (CEST)
  •  Kommentar - Der er ikke mange der mener noget - er folk ligeglade, eller er det faktisk svært at mene noget om det? Jeg synes emnet er relevant. Jeg så gerne vi havde flere (gode) artikler om podcast-kanaler, afspillere, producenter m.v. Omvendt er det selvfølgelig et problem med {{Pov}}.--Honymand (diskussion) 27. jul 2020, 15:25 (CEST)
  • Neutral - Jeg er i tvivl. En dansk podcast fra 2005 er i sig selv noget. Men det ser ikke ud tid der er kommet noget fra dem siden 2014, og på deres hjemmeside står der fortsat at Erling Tiedemann er formand, på tros hans død i 2015. Så det er en lille podcast uden meget aktivitet eller mange lyttere, men de fik lavet mange udsendelse i de år de var aktive.--Kjeldjoh (diskussion) 28. jul 2020, 09:57 (CEST)
Konklusion:
Ingen taler imod sletning. --|EPO| COM: 4. aug 2020, 16:37 (CEST)
  •  Kommentar Der er dog kun én der taler for sletning og det er forslagsstilleren - det kan vel ikke kaldes konsensus? Men, Bruger:EPO, du kunne jo lige have skrevet din egen vurdering.--Honymand (diskussion) 4. aug 2020, 20:04 (CEST)
  •  Kommentar - Sletning forudsætter konsensus. Det foreligger ikke her. Jeg har gendannet. —Pugilist (diskussion) 4. aug 2020, 20:12 (CEST)
  •  Kommentar - Personligt mener jeg, at når der efter en måneds tid ikke er tilkommet andre klare tilkendegivelser, har diskussionen haft sin chance. Men jeg tager jeres synspunkter til efterretning. --|EPO| COM: 4. aug 2020, 20:55 (CEST)
  •  Kommentar - Da jeg er den eneste, som har talt for sletning, så er jeg nok lidt inhabil, men jeg mener ikke, at man konkludere, at en artikel skal beholdes, hvis ingen taler for behold - også selvom der kun er én der taler for en sletning. Det et er måske ikke decideret konsensus, men det må vel stadig være den gældende stemme. Hvis kun én stemme var afgivet og det var behold, så ville det jo også være den endelige konklusion. Man kan selvfølgelig håbe på, at flere vil ytre deres mening, hvilket Honeymand også har gjort, dog uden at afgive en stemmer. Det er jo også muligt at stemmer Neutral, hvis man er i tvivl eller lidt ligeglad. Toxophilus (diskussion) 5. aug 2020, 08:15 (CEST)
  •  Kommentar @EPO og Toxophilus: Jeres forståelse synes at bygge på at man har ret til at få slettet en artikel og at hvis ingen gider forsvare den, så kan den slettes, blot det er foreslået. Det er måske sat på spidsen og jeg håber da også at en konkluderende admin i det mindste checker at artiklen faktisk er slet-værdig inden den slettes. MIN forståelse af sletteprocessen er at der er tale om et sletnings-FORSLAG, og at der derfor skal være konsensus om forslaget. Og der er vel ingen andre steder hvor forslag vedtages baseret på at ingen har gidet tale imod dem. Desuden er det ikke sikkert det er fordi folk er i tvivl - mange sletningsforslag er naturligt på kanten, og notibilitet er et notorisk svært begreb - specielt for de artikler hvor der ikke er kilder og/eller vedrører emner som er fra før de blev beskrevet på Internettet. Jeg jeg forstår godt hvis folk foretrækker ikke at svare fremfor at skrive:
 Kommentar Den er svær og jeg ved ikke rigtig.
--Honymand (diskussion) 5. aug 2020, 11:15 (CEST)
Jeg mener ikke, at det er en ret, men anerkender, at det er et forslag. Jeg er egentlig ligeglad med, om den eneste tilkendegivelse går i den ene eller anden retning; jeg ville konkludere efter samme princip.
Men jeg mener, at man sagtens kan konkludere uden selv at tage stilling til, om siden er sletningsværdig eller ej. --|EPO| COM: 5. aug 2020, 15:16 (CEST)
Ja, enig - du kan godt konkludere uden at tage stilling! Jeg foreslår bare at hvis der kun er få angivelser, så kan den admin der sletter jo selv bidrage til at skabe konsensus ved at angive sin vurdering.--Honymand (diskussion) 5. aug 2020, 22:12 (CEST)
  • Behold - Hmm, på grænsen ville jeg måske sige, men jeg kan sagtens leve med, at vi har en artikel om dette emne. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 8. aug 2020, 12:54 (CEST)
Konklusion:
Efter en måned har der ikke været megen debat om artiklens overlevelse, men der er ikke på den måned etableret konsensus om sletning. Artiklen beholdes. Pugilist (diskussion) 10. aug 2020, 12:21 (CEST)