Wikipedia:Sletningsforslag/Kavalergang

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Så synes jeg at joke-artiklen Kavalergang har fået lov at stå længe nok. Jeg sletter lidt overflødig info, og sætter samtidigt skabeloner på. Artiklens tekst (med min sletning overstreget):

Kavalergangen er kløften mellem kvindens bryster. Den ses tydeligst når brysterne bliver presset mod hinanden.

Desuden indeholder artiklen et lille galleri med vurdering af tydeligheden af kavalergange. Useriøs artikel, der ikke hører hjemme på Wikipedia.

 • Symbol delete vote.svg Slet - --Madglad (diskussion) 27. maj 2016, 21:27 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - mener artiklen bør udbygges fremfor slettes. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 27. maj 2016, 21:41 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar Det forekommer at være en sær vane at fjerne korrekt information for derefter at brokke sig. --Palnatoke (diskussion) 27. maj 2016, 23:26 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar Vi kan da bare sætte det ind igen. Det kommer artiklen bestemt ikke til at virke mere encyklopædisk af. Men ja, jeg overvejede da at stryge det allerede da jeg ryddede op i artiklen for et nogle dage siden, men lod det stå da artiklen tiltrak sig lidt humorsøgende opmærksomhed på det tidspunkt. --Madglad (diskussion) 28. maj 2016, 00:08 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Artiklen findes på adskillige andre sprog, men bør helt klart udvides med lidt mere fornuftigt indhold- Der findes en meget omfattende artikel med næsten 100 kilder på en:wiki, så der skulle være rig mulighed for at blive inspireret til en god og seriøs udvidelse. Toxophilus (diskussion) 29. maj 2016, 08:39 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold Det er efter min opfattelse et notabelt emne, men bestemt behov for forbedring. Måske jeg selv vil forsøge at forbedre den, hvis jeg får tid. -- MIS (diskussion) 29. maj 2016, 12:12 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar Emnet for artiklen er, som det fremgår ved at læse den og dens historik, kvalitetsvurderinger af udskæringer og det der vises. Derfor er artiklen uencyklopædisk. Hvis nogen ønsker en artikel om udskæringer som beklædningsbegreb, er det jo bare at gå i gang med den artikel. Den kan med fordel skrives ind i en sammenskrivning af de utallige ordbogsopslagslignende stubbe i [[Kategori:Beklædning]] med underkategorier. Hvis man interesserer sig for det anatomiske, sulcus intermammarius, har en-wiki en artikel om dette: en:Intermammary cleft, som man så kan oversætte, hvis man vil. Artiklen Kavalergang er dog ikke egnet som udgangspunkt for disse potentielle artikler. --Madglad (diskussion) 30. maj 2016, 08:36 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Useriøst sletningsforslag. Artiklen er notabel - men den kræver dog lidt forbedringer. Sletning vil dog være tåbeligt efter min mening. mvh Tøndemageren (diskussion) 30. maj 2016, 21:58 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - nok det mest notable og smukkeste emne på Wikipedia. Udvid og gør artikel sprød. Masser af læsere. :-) --TorbenDK

(diskussion) 30. maj 2016, 23:03 (CEST)

 • Symbol delete vote.svg Slet - den danske stub og den engelske artikel bærer et stærkt præg af wikificeret softcore porno, med lange beskrivelser på den engelske uden ret meget reelt indhold, virker mere som om det er det sekundære hoved der tænker her ... -- Vrenak (diskussion) 30. maj 2016, 23:21 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Kan ikke se nogen grund til at slette. TorbenTT (diskussion) 31. maj 2016, 13:35 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - er enig med de andre behold'er ---Zoizit (diskussion) 31. maj 2016, 19:31 (CEST)
 • Symbol neutral vote.svg Neutral - den nuværende artikel er et ordbogsopslag og ikke i sig selv læseværdig. Derimod burde der være mulighed for at udvide artiklen i en social og biologisk kontekst, fx fra Desmond Morris, der nævnes i litteraturlisten. Spørgsmålet er om det er nok til at berettige til en egen artikel eller burde indgå i en større sammenhæng fx om kroppens biologiske signaler. Jeg er ikke sikker, derfor vælger jeg at være neutral. Rmir2 (diskussion) 31. maj 2016, 19:48 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke konsensus om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. jun 2016, 19:50 (CEST)