Wikipedia:Sletningsforslag/Kojo Annan

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Kojo Annan er Kofi Annans eneste søn. DenBlaaElg mener ikke, at notabiliteten er i orden, så lad os få de afklaret. Artiklen findes på flere andre sprog, og der er en del af skrive om ham. Toxophilus (diskussion) 12. feb 2020, 15:19 (CET)

  •  Formalia @Biscuit-in-Chief: som artikelopretter har du nok en mening. Toxophilus (diskussion) 12. feb 2020, 15:19 (CET)
  • Behold - på trods af, at han ikke åbenlyst har opnået noget selv, så mener jeg, at vi bør have en artikel om Kofi Annans eneste søn. Der er tydeligvis noget at skrive om emnet, når man ser på f.eks. den engelske artikel. Toxophilus (diskussion) 12. feb 2020, 15:19 (CET)
  • Slet - I listen over personer, der ikke er notable (WP:IKKE NOK) nævnes bl.a. I familie eller samlevende med notable personer. Det vil sige, at en familierelation ikke i sig selv er nok til at gøre en person notabel. Og artiklen indeholder på nuværende tidspunkt intet andet om, hvad der skulle gøre ham notabel. --DenBlaaElg (diskussion) 12. feb 2020, 15:31 (CET)
  • Slet - blot fordi man er i slægt med en notabel person bliver man ikke selv notabel. Rmir2 (diskussion) 13. feb 2020, 14:13 (CET)
  • Behold - Han har faktisk opnået noget selv, bl.a. en ikke særligt glorværdig, men ret fremtrædende rolle i skandalen omkring olie-for-mad-programmet. Han ville sikkert ikke have kunnet svindle så meget, hvis han ikke var Kofis søn, men alligevel. Som Toxophilus nævner, er der masser at hente i den engelske artikel. Mvh. SorenRK (diskussion) 13. feb 2020, 18:43 (CET)
Konklusion:
Der kan ikke opnås flertal for sletning; status quo opretholdes. --|EPO| COM: 24. feb 2020, 11:37 (CET)