Wikipedia:Sletningsforslag/Kristine Gade Hansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Kristine Gade Hansen er ifølge artiklen en dansk forfatter, kunstner, healer, mystiker og blogger. Den er oprettet af en IP-bruger. Bruger:Økonom har sat spørgsmål ved notabiliteten. Artiklen har en del problemer med sprog og manglende kilder. Hun har en hjemmeside, og hunhar udgivet en bog, som bl.a. forhandles af bog & Idé. Toxophilus (diskussion) 18. mar 2020, 15:43 (CET)

  • Slet - Det virker som noget selvforherligende sludder. Jeg kan ikke finde meget omtale af hende, som vil andet end at sælge hendes produkter. Toxophilus (diskussion) 18. mar 2020, 15:43 (CET)
  • Slet - Jeg ser ingen relevans. Virker desuden som POV. --Honymand (diskussion) 18. mar 2020, 18:23 (CET)
  • Slet - Intet taler for at beholde den, medmindre der skulle være præcise kilder til nogle vigtige maleriudstillinger e.l. Mvh. SorenRK (diskussion) 19. mar 2020, 15:05 (CET)
  • Slet - Foreløbig slet. En roman kan give notabilitet i mine øjne, hvis den ikke er selvudgivet, og den har fået omtale i større medier. Jeg kan dog ikke finde nogen anmeldelse af den. Udstillinger kan potentielt også give notabilitet, men vægtigheden bør vel i så fald dokumenteres. Økonom (diskussion) 19. mar 2020, 18:05 (CET)
Konklusion:
artiklen slettes, da der ikke er argumenter imod--Ramloser (diskussion) 25. mar 2020, 21:45 (CET)