Wikipedia:Sletningsforslag/Lïfe Andruszkow

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Selvbiografi, uden inlinekilder. En, simpel google-søgning viser ikke meget. Man, læser sig ikke frem til hvad der gør, ham notable i artiklen.

Konklusion:
Fuld enighed om sletning. --|EPO| COM: 2. nov 2012, 15:12 (CET)

Anden omgang Lïfe Andruszkow blev slettet i 2012 med begrundelsen manglende notabilitet, men blev genoprettet i 2016. Har noget ændret sig? Samme bruger har i øvrigt oprettet Zadis Viola, som jeg også har indstillet til sletning. Toxophilus (diskussion) 20. jun 2019, 13:07 (CEST)

  • Slet - Nej bestemt ikke. Der er stadig forsvindende lidt på google, og det virker som selvpromovering. Toxophilus (diskussion) 20. jun 2019, 13:07 (CEST)
  •  Formalia @Julian Alexander Romanovskij: Det er din kreation, så har du noget der taler for behold? Toxophilus (diskussion) 20. jun 2019, 13:07 (CEST)
  • Slet - Der er forbløffende lidt at finde på Google, og der er ingen uafhængige kilder i artiklen. --DenBlaaElg (diskussion) 30. jun 2019, 22:02 (CEST)
Konklusion:
Var tidligere enighed om sletning - det samme tegner sig nu. Artiklen slettes igen. Den bør ikke oprettes igen, medmindre der foreligger et gendannelsesforslag. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. jul 2019, 18:53 (CEST)