Wikipedia:Sletningsforslag/Langå skole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artiklen Langå skole foreslås slettet. Artiklen er tydeligtvis en joke, dvs. vandalisme. Artiklen er i aftes oprettet af den til lejligheden oprettede Bruger:Fantasten (bidrag). Uddrag af artiklens påstande:

Den verdenskendte atomforsker Dr. Neutrone har bl.a. gået på Langå Skole.
Dr Neutrone var med til at udvikle vaccinen mod fænomenet Pms tilbage i 1992, hvilket han fik Nobels fredspris for i 1994.
Skolen har også udklækket flere yderst succesfulde virksomhedsejere gennem de sidste 30 år - hvoraf flere er på den betydningsfulde amerikanske liste Forbes, der tæller nogle af verdens rigeste og mest magtfulde mennesker.
Der er ikke lavet grundige analyser og undersøgelser, der entydigt viser, hvad der gør, at børn og unge i Langå har en intelligens, der på nationalt plan og i EU-området, ligger langt over gennemsnittet, men forskere fra det nordnorske universitet Frilliness mener at kunne påvise, at det sunde udeklima i Gudenådalen har signifikant betydning.
Der er dog lavet undersøgelser på nationalt plan, men også under FN's uddannelsesprogram World's best Education, som muligvis kan give et mere fyldestgørende svar.
Undersøgelserne viser sig nemlig, at Langå Skole har formået at skabe den ultimative kombination mellem det sunde udeklima og en yderst kompetent lærerstab, der ligeledes ligger langt over intelligensniveauet for det europæiske fastland.
Kombinationen af disse to faktorer kan vise sig at have en afgørende betydning for udviklingen af den høje intelligens for eleverne på Langå Skole.
En geologisk undersøgelse fra Sydsvenska Institut for geologiska undersökningar, kan muligvis give et naturfysiologisk svar. 
Randers kommune forventer, at over 70 %, af elevene der pt går på Langå Skole, vil gøre karriere inden for det politiske liv, musikbranchen eller blive rige erhvervsdrivende i både ind- og udland.
Langå Skole blev i Polen fremhævet som et mønstereksempel på, hvordan Langå Skole og lokalsamfundet har fremmet den faglige læring og høje intelligens for børn under 15 år i byen.
Skolen havde det absolutte højeste antal genier inden for EU-området tilbage i 1980'erne.

Artiklen opfylder desuden ikke notabilitetskriterierne i Wikipedia:Kriterier_for_virksomhedsartikler#Skoler, med mindre alt det nonsens, artiklen er fyldt med, skulle være korrekt. --Madglad (diskussion) 27. okt 2016, 09:38 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet Den slags nonsensartikler skal hurtigslettes, det bør ikke være nødvendigt med et sletningsforslag. --Madglad (diskussion) 27. okt 2016, 09:38 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Hermed slettet - som Madglad nævner, bør det ikke være nødvendigt med forslag.
--Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. okt 2016, 09:48 (CEST)