Wikipedia:Sletningsforslag/Lasse Guldberg Kamper

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklens indhold er i øjeblikket kun en infoboks, "Lasse Guldberg Kamper (født 14. april 2000 i København) er en dansk børneskuespiller og tv-vært.", {{filmperson}}, {{substub}} og kategorier.

Ifølge danskefilm har han været med i to Karla-film, tre Min søsters børn-film, lagt stemme til en animationsfilm samt medvirket i en børne-tv-serie, nogle tv-reklamer, nogle musikvideoer til en julekalender og en kortfilm. Er der nogle af disse meritter som i sig selv berettiger en artikel?

Der står intet om karrieren efter "skuespiller"-perioden.

  • Slet Hvis der ikke kan fremskaffes mere information om en fortsat karriere, som gør ham notabel, kan vi sagtens leve uden artiklen. Den kan jo altid genoprettes, hvis han en dag får en karriere der gør ham kendt. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. okt 2020, 18:46 (CET)
  •  Kommentar: Jeg kan ikke se at Lasse Guldberg Kampers foreløbige karriere ikke skulle "berettige" til en artikel. Lidt søgning viser at han stadig arbejder i film- og mediebranchen.
På den anden side, kan jeg ikke se at sætningen kan kaldes en artikel. Så ud med substubben. Slet. --Madglad (diskussion) 27. okt 2020, 19:13 (CET)
  • Slet Jeg har egentlig en holdning til, at vi ikke bør biografere mennesker der simpelthen passer deres arbejde, ej heller hvis de tilfældigvis har valgt et glamourøst fag, og jeg mener, at regler og normer generelt understøtter dette. At film- og underholdningsbranchen gør det relativt almindeligt at blive kendt(-is) betyder ikke, at alle i branchen er det pr. automatik. Ud fra nærværende artikel/tekst virker det for mig som om, at dette er et menneske, der passer sit arbejde, men som endnu ikke har tilstrækkelige meritter af almen interesse til at godtgøre notabilitet. Slet gerne, hvis ikke der er bedre oplysninger på vej. --Medic (diskussion) 27. okt 2020, 20:01 (CET)
  • Slet - Enig i ovenstående. Der er ikke nok "kød" på. Hvis han har godt gang i karrieren om 5-10 år, så kan vi gendanne eller skrive en ny artikel. Toxophilus (diskussion) 28. okt 2020, 07:19 (CET)
  •  Kommentar – Der er adskillige personer i Kategori:Børneskuespillere fra Danmark som kun kendes som børneskuespillere. Hvis holdningen er at disse ikke er notable, bør der ryddes op i kategorien. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. okt 2020, 07:45 (CET)
Gerne. --Pugilist (diskussion) 28. okt 2020, 08:45 (CET)
Jeg vil gerne præcisere, at jeg ikke argumenterer for at "barneskuespiller" i sig selv ikke er nok - se f.eks. Pusle Helmuth, der essentielt kun er kendt for sin barndoms karriere, men som i dag lever et almindeligt liv med en ny karriere uden for offentlighedens søgelys; selvfølgelig skal hun være biograferet hér. Mit argument er præcis som jeg skrev: at mennesker, der blot passer deres arbejde uden at skille sig ud eller være bemærkelsesværdige er normen for danskere, så som sådan skal de ikke biograferes, ganske som alle andre danskere. Når karrieren har nået en højde, hvor den er bemærkelsesværdig, da skal mennesket bemærkes og, følgeligt, biograferes. --Medic (diskussion) 28. okt 2020, 17:14 (CET)
@Madglad - dét princip er jeg ganske enig med dig i, men ethvert indlæg herover har relevans for aktuelle sletningsforslag. Jeg ser intet, der bør høre hjemme andetsteds end hér. --Medic (diskussion) 28. okt 2020, 18:03 (CET)
  • Slet - Jeg mener ikke han endnu opfylder kriterierne for at være notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 29. okt 2020, 14:24 (CET)
Konklusion:
Ingen støtter et behold af den ganske korte artikel. --Pugilist (diskussion) 6. nov 2020, 18:22 (CET)