Wikipedia:Sletningsforslag/Lasse Horne Kjældgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En forsker, der forsker i nogle emner og publicerer sine resultater. Den slags er set før. Endvidere i spidsen for Det Danske Sprog- og Litteraturselskab og anmelder på en stor avis. Er han bare en fyr, der passer sit arbejde, eller gør han en væsentlig forskel? Jeg ved det ikke, så jeg må spørge andre til råds. --|EPO| COM: 22. okt 2012, 23:11 (CEST)

Kan jeg svare på ham/hende der forelsår Lasse Horne Kjældgaard slettet fordi han 'bare er en person der passer sit arbejde'? Ja, han passer sit arbejde, men han er en vigtig skikkelse inden for det arbejde, har fx redigeret Kritik sammen med Frederik Stjernfelt (der også er en fyr der passer sit arbejde), som har sin artikel i Wiki. Kjældgaard er en stjerne på vej op i sit humanistiske fag og forjener efter min mening bestemt en artikel (Skrev ‎Thomas bredsdorff (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Behold - Forskere er - som mange andre faggrupper - svære at have med at gøre i henhold til de beslutninger om notabilitet, som vi arbejder med. Men Kjældgaard har trods alt en artikel på Den Store Danske, og bogudgivelser mm. gør ligeledes, at jeg mener, han har en berettigelse til en artikel. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. okt 2012, 08:25 (CEST)
  • Behold - En direktør for Det danske Sprog- og Litteraturselskab, der har udgivet en række publikationer og tillige er (co-)redaktør på Kritik samt mangeårig litteraturanmelder på anerkendt avis mener jeg vi bør kunne finde plads til. Pugilist (diskussion) 23. okt 2012, 08:57 (CEST)
  • Behold - Har opnået adskillige bemærkelsesværdige tillidshverv. --KLN (diskussion) 23. okt 2012, 11:40 (CEST)
  • Behold - Jeg hæfter mig ved, at han har skrevet en doktordisputats og desuden hans stilling som direktør for Det danske Sprog- og Litteraturselskab. --Rmir2 (diskussion) 23. okt 2012, 15:54 (CEST)
  • Behold - Nu er der kommet en stribe tilkendegivelser om EPOs sletteforslag. De siger alle 'Behold artiklen'. Bør så ikke det røde sletteskilt, som nu står over artiklen, fjernes? Hvem ved hvordan man fjerner det? Thomas Bredsdorff
Konklusion:
Der er ikke stemning for sletning – artiklen beholdes. --Cgtdk (diskussionbidrag) 28. okt 2012, 02:43 (CEST)