Wikipedia:Sletningsforslag/Leonard Mortensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Leonard Mortensen er oprettet af Bruger:Samfundsrevser og en IP-bruger var forbi med en notabilitetsskabelon i 2019. Der er også påsat {{Tæt på}} og {{Kategori}} og {{Ingen kilder}} på artiklen. {{Wikify}} ville nok også passe ind. Men spørgsmålet er, er pågældende relevant? Tøndemageren 22. mar 2020, 11:18 (CET)

  • Slet - jeg kan ikke se, at han lever op til dawp's notabilitetskriterier. Det eneste potentielt relevante kunne være forfatterskabet - men da bøgerne er udgivet på et selvudgiverforlag, tæller de ikke rigtig som dokumentation for forfatterens betydning i det offentlige rum. Økonom (diskussion) 22. mar 2020, 11:22 (CET)
  • Hurtigslet: Der er vist nogen, der har sovet i timen. Den eneste relevante skabelon at sætte på den slags er {{Hurtigslet}}. /Madglad (diskussion) 22. mar 2020, 12:07 (CET)
  • Hurtigslet - Bøgerne har ikke fået nogen omtale i medierne, hvilket en søgning på Infomedia kan dokumentere. Deres udgivelse er dog blevet registreret i forbindelse med notitser om udgivelser. Bogen "Arbejdsretten -en decentralists beretninger" bliver beskrevet som "en politisk og spirituel selvbiografi". Hvis en af forfatterens bøger skulle få en anmeldelse i et seriøst nyhedsmedie, så kan notabilitet komme på tale. Som det ser ud nu virker det som om, at dawiki anvendes som platform for selvpromovering. PHE77 (diskussion) 22. mar 2020, 12:14 (CET)
  • Slet - Artiklen virker som selvpromovering, eller i hvert fald meget tætpå. Nico (diskussion) 22. mar 2020, 12:34 (CET)

Autoritetskritikken har fået promovering på det nu nedlagte Modkraft: http://www.modkraft.dk/artikel/menneske-samfund-og-natur Bruger:Samfundsrevser

  • Slet @Samfundsrevser: Han er jo netop ikke omtalt, men har skrevet en artikel i et ret smalt medie. Artiklen kan hurtigslettes efter min opfattelse. Pugilist (diskussion) 22. mar 2020, 18:00 (CET)
  • Slet Jeg tror nu han er notabel nok, men sørme en sær artikel.--Honymand (diskussion) 22. mar 2020, 21:15 (CET)
  • Slet - Totalt ubrugeligt opslag i en encyklopædisk sammenhæng. Toxophilus (diskussion) 23. mar 2020, 08:22 (CET)
  • Slet - medmindre han er notabel i DM i partishopping og fjumreår, så kan jeg ikke rigtig se noget formål med artiklen. --Jørgen (diskussion) 23. mar 2020, 08:51 (CET)
Konklusion:
Selvom der er gået lidt over et døgn siden sidste indlæg, er stemningen klar og det virker særdeles usandsynligt, at nye indlæg skulle kunne ændre på dét. --|EPO| COM: 24. mar 2020, 13:32 (CET)