Wikipedia:Sletningsforslag/Leonora

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen har været markeret med {{Notabilitet}} siden 2014. Lad os få taget diskussionen en gang for alle.

  • Neutral. Hun slår mig som nok upandcoming til at være notabel. Men jeg er omvendt også notorisk lenient når det kommer til musikerartikler, så jeg tør ikke gå full-scale Behold --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 13. apr 2016, 14:54 (CEST)
  • Neutral - jeg kender hende ikke ikke. Andre må vurdere hendes notabilitet. Rmir2 (diskussion) 14. apr 2016, 14:02 (CEST)
  • Slet - Jeg synes ikke, at der er nok. Hverken i artiklen eller at finde om hende. Vi hun på et tidspunkt bliver et hit i radioen og får udgivet et studiealbum, så kan vi gendanne artiklen, men indtil da mener jeg ikke, at der er nok materiale til det. Toxophilus (diskussion) 16. apr 2016, 09:32 (CEST)
  • Slet - Karrierekanonen virkede vist ikke; nok kom der tre singler, så jeg vil mene at det er lige den smule for lidt. --Palnatoke (diskussion) 20. apr 2016, 10:18 (CEST)
  • Slet - Jeg synes ikke, at der er nok.- Zoizit (diskussion) 21. apr 2016, 13:52 (CEST)
Konklusion:
Konsensus for sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. apr 2016, 14:09 (CEST)