Wikipedia:Sletningsforslag/Linda Lassen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Nuvola apps edu languages.svg Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Denne har stået med {{notabilitet}} siden 2014, så nu indstiller jeg den til sletning --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 13. apr 2016, 19:10 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 14. apr 2016, 15:24 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Hun har en ret stor produktion bag sig, og det er ikke blot læse-let-bøger, men også bl.a. romaner for voksne, også på kendte forlag som Hovedland. Hun er givetvis ikke en del af establishmentet, men det skal vel ikke komme hende til skade. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. apr 2016, 16:04 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Enig med Amjaabc; hun er ikke meget kendt, men de mange titler på anerkendte forlag viser en vis notabilitet. --SorenRK (diskussion) 17. apr 2016, 16:55 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Do.--Økonom (diskussion) 20. apr 2016, 21:42 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Enig med Amjaabc - Zoizit (diskussion) 21. apr 2016, 14:46 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Enig med Amjaabc - Jeg har udvidet artiklen og skrevet lidt om hendes bagrund og lidt om hendes bøger. Hendes seneste roman lyder faktiskt ret spændende, den skildrer virkelige personer og hændelser i Sønderjylland efter 1864, hvor det var forbudt at undervise på dansk og forbudt at tale dansk i skolerne. Rmir2 det burde da næsten være noget for dig, du som er så interesseret i historie :) Men ellers er flere af hendes bøger udgivet af store forlag som Gyldendal og Hovedland, det skulle da pege hen imod notabilitet, ville jeg tro. EileenSanda (diskussion) 22. apr 2016, 16:03 (CEST)
Crystal Clear action apply.png Konklusion:
Ikke stemning for sletning. Beholdes. --Pugilist (diskussion) 26. apr 2016, 16:15 (CEST)