Wikipedia:Sletningsforslag/Lokes Høj

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lokes Høj er en dansk bog af Andrea Fisker. Det er forhistorien til julekalenderen Jul i Valhal. Bruger:Supermagle har oprettet. Den er meget kort nævnt i forbindelse med en anden af forfatterens udgivelser, og den kan købes på saxo.dk. Derudover kan jeg umiddelbart kun finde andre sider, der vil sælge den. Der er heller ikke en artikel om forfatteren. Toxophilus (diskussion) 10. aug 2020, 12:18 (CEST)

  • Slet - Jeg vil mene, at det er nok at nævne udgivelsen i hovedartiklen om Jul i Valhal, da der ikke ser ud til at være meget omtale af bogen. Det eneste man reelt kunne fylde i artiklen var et plot, hvis nogen har læst den. Toxophilus (diskussion) 10. aug 2020, 12:18 (CEST)
  • Et lille Slet - Jeg mener ikke at bogen har meget med Jul i Valhal at gøre, ud over at den udkom ca. samtidig. Det kunne måske være relevant at skrive en artikel om forfatteren Andrea Hejlskov Fisker, som har skrevet flere bøger, men indtil nogen gør det, mener jeg ikke det er relevant med en artikel om hendes debut.--Kjeldjoh (diskussion) 12. aug 2020, 13:58 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 19. aug 2020, 09:26 (CEST)